Arama sonuçları: *

1. The|Boss

Ses ayarı yapamıyorum

merhabalar ses çıkışlarını değiştirmek için realtek audio kullanıyorum ancak sesi ses kartındaki hoperlöre vermek istediğimde yapamıyorum windowsun üzerinden yapmaya çalıştıığımda tuşlar pasif kalıyor yardımcı olur musunuz
  2. The|Boss

Canon Marka yazıcıyı pc ye bağlıyamıyorum

Merhaba, Kuzenim yazicisini pc ye bagliyamiyorum ( kablosuz bir sekilde) önceden tanımlamıştım ama silmiş sanırım yazıcı ara dediğimde bulamıyor . Nasıl çözerim?
  3. The|Boss

⚠️Sistem bootlanmiyor m.2 ssd gormuyor!!!

Dün mavi ekran verip biosa atan sistemimde m.2ssd gözukmuyor not present diyor ,sorun neydedir acaba biosun güncel olmaması bir etken mi yoksa tam olarak ssd de mi marka goodram ona göre itopya ya götürecegım
  4. The|Boss

Pc m2 ssd yi görmüyor!

Pc boştayken mavi ekran verip biosa girdi ve çıkamıyorum m2 ssd nin yanindada not present yazıyor ( m2 ssd nin isigi yaniyor)
  5. The|Boss

Pc bios ekranindan cikmiyor

Pc durup duruken mavi ekran verdi ve biosa attı ciktigimdada tekrar geri giriyor cozumu nedir?
  6. The|Boss

Sistemimdeki Fps ler düşük

Rtx3060 i5 11400f sistemimde valorant ta yüksekte 280 civarı alıyorum, aynı şekil csgo da test videolarındakinden daha az alıyorum sebebi nedir?
  7. The|Boss

Buranın ne olması gerekiyor

Arkadaşlar bu ayar böylemiydi değilmiydi bilmiyorum ama bu ayarın kaçta olması lzm bişeylere basmadan önceki haline nasıl çevirebilirim
  8. The|Boss

Sıcaklık değeri normalmi

arkadaşlar RTX3060 gaming x ve 11400f kullanıyorum 760p yüksek ayarlarda ekran kartı 62 i işlemci 70 civarında normalmidir not: zorunda olduğum için 760 kullanıyorum yakında yeni bir monitöre geçicem 1668785891 yazmamışım oyun VALORANTT
Geri