Arama sonuçları: *

1. EmrGN

Bilgisayarımda Artık Crash Yemeye Başladım

İmzadaki sisteme sahibim eskiden hiçbir sıkıntı yokken herhangi bir değişiklik yapmamama rağmen crash yemeye başladım. Masaüstünde donmalar, oyun ortasında mavi ekran yemeler, bazı dosyaların açılmaması ve daha türlü türlü sorunlarla karşılaşmaya başladım. PC de hiçbir değişiklik yapmadım...
  2. EmrGN

LOL Fps Bu Sistemde Normal Mi?

Arkadaşlar imzadaki sistemle 2k 165hz iki monitorum var ama sadece bir monitorde full ayarlarda lol oynuyorum. uzatmiyorum yani iki ekrani. 180 200 fps aliyorum normal mi bu degerler bana cok dusuk gibi geliyor kendi sistemim icin.
  3. EmrGN

SSD DEKİ GEREKSİZ DOSYALARI HDD YE TAŞIMAK

Bilgisayardaki gereksiz dosyaları ya da pc açılma hızını falan etkilemeyecek, hız gerektirmeyecek bütün dosyaları hdd ye taşımak istiyorum fakat bazı dosyalarda ctrlx+ctrlv yaptığımda dosyaların tamamını göndermiyor bu dosyayı atla seçeneği çıkıyor ne yapmam lazım öneriniz var mı? ssd de sadece...
  4. EmrGN

Masaüstü için USB Bluetooth Önerisi

Arkadaşlar xbox gamepadimi bağlamak istiyorum bir de kulaklığımı bağlayacağım. Yani hem gecikmesi mümkün olduğunca az olan hem de birden çok cihaz bağlayabileceğim bir adaptör önerir misiniz
  5. EmrGN

HARDDİSKİM ARIZALI MI

Arkadaşlar uygulamada sağlıklı gözüküyor fakat cyberpunk gibi oyunları hd diskte çalıştırdığımda fps drop yiyorum bu normal mi ya da sebebi ne olabilir
  6. EmrGN

PC Açılış Ekranında Kalıyor

PC bu ekranda kalıyor f2 enter del tuşu tek tek denedim basmıyor fakat ctrl+del yapınca reset atıyor yine bu ekranda kalıyor. PSU nun düğmesine basıp yük boşaltmasını bekleyip tekrar açtığımda ise bios ekranı açılıyor direkt ve windows a erişebiliyorum. bu neyden dolayı kaynaklanıyor olabilir...
  7. EmrGN

Telefonda 7 PC De Kablolu 3mbps Upload Alıyorum

Arkadaşlar böyle bir sorunum var ve çözemedim neyden kaynaklı biliyor musunuz 1668174373 cat7 altın kaplama kablo ile bağlı bu arada. Bir de pc ye wifi adaptörü taktığımda yine 2.8mbps alıyorum
Geri