Arama sonuçları: *

1. S

Benimle aynı sisteme sahip olanlar lütfen yardım etsin

arkadaşlar cs2 de hangi ayarı yaptıysam olmadı küçük küçük fps droplar yırtılmalar yiyorum 180-280 arası fps alıyorum ya sistemde bir sıkıntı var yada ayarlarımda ben bu ayarları kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok diyen varsa ss atabilirmi gerçekten kafayı yemek üzereyim hangi ayarı yaparsam...
  2. S

Sizce MSI mı Asusmu daha iyi marka

arkadaşlar merhaba sizce hangi marka daha iyi önceden olsa kesinlikle MSI derdim herkes bi ara msı sistem diziyordu şuan için sizce hangisi konuyu nereye açacığımı bulamadım bu arada yanlışsa kusuruma bakmayın
  3. S

Kasa temizliği için yardım edermisiniz

Arkadaşlar şimdi kasayı temizlicem de genelde islak mendille silip hemen kuruluyorum parça parça acaba elektrik süpürgesi ile yapsam olurmu ekran kartı birde yere baktığı için onu nasıl temizledim elektrik süpürgesi daha iyidir çeker diye düşünüyorum dibdkei pislikleri sıkıntı olurmu
  4. S

Çözüldü✓ Pc yi güvenli modda başlattım çıkamıyorum yardım

Arkadaşlar güvenli modda calsitirmam gerekti bu ekran kaldı tikliom Microsoft geliyor gidiyor 1739281961 Acil yardım lazım napicam ben
  5. S

Discord İçin Goodbydpi yükledim silinmiyor

Arkadaşlar dc için Goodbydpi yükledim şimdi silmek istiyorum ama silinmedi teker teker silmeyi denedim sadece bir dosya kaldı WinDivert64.sys diye sil diyorum çalıştığı için silinmiyor görev yöneticisinden kapatmaya çalışıyor ona dair bir şey bulamıyorum yardımcı olur musunuz.
  6. S

Msi afterburner ve Msi center farkı

Merhaba arkadaşlar msi afterburner kullanıyorum kullanım amacı değerleri görebilmek peki center ne için var önemli bir şeymiş format attım bugün karşıma çıktı intel flan yazıyordu yazıldım güncellemesi açısından önemli bir seymi
  7. S

Geforce experience oyun içi yer paylaşımı sorunu

Arkadaşlar geforce yer paylaşımı pc açıldığında direk açılmasını istiyorum sürekli mauen a.mam gerekiyor bazen unutuyorum oyun içinde açması sıkıntı oluyor yardımcı olurmusunuz.
  8. S

Afterburner düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar afterburner da fan hızını oto da kullanıyorum normalde böyle bir şey yoktu ama pc ilk açıldığında oto fan 65 le çalışıyor ta ki ben afterburnera girip reset atana kadar sonra normalleşiyor ama kardeşim bunu yapamaz buseferde zararli bunu nasıl düzeltebilirim
  9. S

Afterburner oto fan düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar MSI afterburner kullanıyorum önce den normaldi ana şuan şöyle bir sıkıntım var sıcaklık değerleri iyi ama pc yi başlattığımda afterburner oto fan %65 le çalışıyor ben afterburnerı resetliyorum tekrar otoya alıyorum ozaman düzeliyor ama kardeşim oynarken bunu bilmediği için sürekli %65...
  10. S

masaüstümdekiler virüsmü ?

arkadaşlar kardeşim benden habersiz roblox indirmiş pc ye bunlar gelmiş virüsmü bunlar
  11. S

BF5 de msı afterburner çalışmıyor

arkadaşlar 1-2 gün önce msı afterburner BF5 de calışıyordu ancak şuan çalışmıyor nasıl çözebilirim bunu
  12. S

Masaüstü simgelerim siyah oldu help!

Arkdaşlar bir güncelleme oldu en son sonra bu hale geldi ama ondan dolayımı bilmiyorum tam olarak 1712164909 help
  13. S

Bu Anakart bu sisteme yeterlimi

https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Sorum başlıkta arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  14. S

Bu sistem ne kadar eder ?

Arkadaşlar sistemimi satmayı düşünüyorum sizce ne kadar gider MSI Ventus 2xoc 12Vram 3060 Gskils 3200mhz 2x8 ram 512Gb Kingston M.2 sdd Msi pro H610M-E 3200 Anakart Powerboost 650watt psu İ512500F işlemci - Sistem genel olarak temiz termal macun tercihe göre yenilenebilir - En baba oyunlar en...
  15. S

Çözüldü✓ Bu bellek kullanım değeri normalmi

arkadaşlar öylesine bir bakayım dedim biraz fazla geldi bellek kulanımı normalmi bu değerler
  16. S

PC Ürün anahtarını kabul etmiyor...

arkadaşlar pc yi servise flan gönderdim işte paröalar söküldü takıldı flan ondan dolayı saglamlisansdan aldığım win10pro ürün anahtarını kabul etmiyor bunu nasıl yaparım çözümü varmı?
  17. S

Vatan servis pc yi bozdu

Arkadaşlar pc de herhangi bir sıkıntı flan vardı neyse emin olmadığım için servise gönderdim herhangi bir sorundan pc giderken servise çalışıyor du bugün geldi 2 aydir bekliyorum pc artık görüntü vermiyor bir nedenden dolayı çalışmıyor cuma gün bakcaz dediler eger olmassa tekrar dan servie...
  18. S

İntel işlemcim ne zaman gelir ?

Arkadaşlar servise bir kaç parça verdim intel işlemcim hayla genel merkezdeymis 1 hafta flan oldu yurtdışı olduğu için servis ne zaman gelir işlemcim bu süreç ne kadar sürer işlemcide bu arada Büyük ihtimalle sorun yoktu serviste cok kalmaz ama gidip gelme süreci ne kadar daha sürer 1hafta...
  19. S

Online Oyunlarda FPS Sorunu

Arkadaşlar ekran kartım Msi Ventus 3060 12Vram işlemcim i512400F anlattım Msi Pro H610M-E Ramler gskills 3200mhz 8+8 Psu 650watt+80 sorun şu eski konularımıda okuyabilirsiniz bu arada Ekran kartım kendini çok anormal derecede kullanmıyor Hikaye oyunların da online olmadığı için sabit bir ayar...
  20. S

3060 kullananlar gelebilir mi?

Arkadaşlar önceki konularıma bakarsanız sevinirim ekran kartım kendini kullanmıyor bana 3060 la fıvem oynayan arkadaşlar grafik ayarlarını 3060 a yapabileceğim tüm ayarları söylermisiniz ben bu ayarlarla oynuyorum bunları kullan diyen varmı adam 1050ti ile gacir gacir oynuyor sunucu 300 çekiyor...
Geri