Arama sonuçları: *

1. İ

%100 CPU kullanımı zararı varmı?

Rtx4050, i5 12450hx işlemcili laptop'a fh5 indirdim. Extreme ayarlarda "video bellek kullanımı az" hatası verdi, Ultraya aldım uzaklar bulanıktı msa 8x açtım, %80 iken CPU kullanımı birden %98-100 oldu. Oyun zaten sıkıntılı anladığım kadarıyla, uzaklar bulanık ve hiçbir türlü düzeltemedim. Msaa...
  2. İ

Pil seviyesi koruması ne oluyor?

Arkadaşım yeni laptoplarda prize takılıyken bataryayı değil de prizden elektrik çekerek bataryayı koruyor dedi. Biraz kurcaladımda bulamadım galiba bu ayarı. BIOS menüsünde şöyle bir ayar var: Türkçesi: Bu ayar ne oluyor bilginiz var mı? Ayrıca arkadaşımın bahsettiği ayar Lenovo LOQ 15IAX9...
  3. İ

USB Hub zarar verir mi?

https://www.hepsiburada.com/dark-connect-master-4-port-usb-3-0-usb-hub-coklayici-dk-ac-usb341-p-HBV000005TOEO?magaza=Hepsiburada& Bu USB Hub'u sipariş ettim. Aklıma takıldı da PC portuna bunu takıp klavye, fare, gamepad, telefon vs takınca PC'ye veya porta zarar verir mi? Vermezse eğer...
  4. İ

1 Aylık laptopta mavi ekran sorunu

1 Ay bile olmadı Lenovo LOQ laptopu alalı ve Windows 11 istememe rağmen zorla Windows 11 kurdu bilgisayarcı. Windows 11'in sıkıntılı olduğunu biliyorum, umarım Windows'tan dolayıdır mavi ekran sorunları. PC bazen durduk yere donuyor, fare imleci çalışıyor ama onun dışında her şeyin durduğu...
  5. İ

Paslanan USB uç PC'ye zarar verir mi?

Paslanan USB uç'u kullanınca PC'nin USB entegresine pası yayılır mı? PC'ye zarar verir mi sizce paslı USB uçlu bir fareyi kullanmak?
  6. İ

PC'ye virüs girmiş olabilir mi?

2 gün önce 2015'te Facebook'ta kapanan Under Fire 337 oyununun Japon versiyonunu bulup indirdim. İndirince VirusTotal'den tarattım, 1 virüs çıktı. Oyunu çalıştırmadan sildim. Windows Defender kapalı. Çalıştır > Mrt'den hızlı taramada virüs çıkmadı. Az önce 50 tane Google açıldı durduk yere, arka...
  7. İ

Nvidia kurulum programı devam edemiyor sorunu

Arkadaşlar GeForce Experience'yi kurmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Sürücüleri silip yeniden yüklemem gerekti ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? Nasıl düzeltebilirim? Ayrıca NVIDIA Denetim Masası'na girdiğim zamanda Denetim Masası hemen kapanıyor.
Geri