Arama sonuçları: *

1. E

İşlemci güc soketi takınca pc kapanıyor

Dün gece oynuyordum hiçbir sıkıntı yoktu.Bu sabah açılmadı.Biraz kurcaladım ve sorunu buldum.Ama devamını bilmiyorum.Psu dan gelen işlemci güç soketini anakarttaki yuvasına taktığım zaman pc kapanıyor.Şuan pc ışıklar fanlar falan çalışıyor.İşlemci güç soketini taktığımda kapanıyor.Ne yapmam...
  2. E

Elektrik Kesintisi Sonrası PC Açılmıyor, Yardım Lütfen

Dün gece elektrik kesintisi oldu.Pc kapandı 600w 80+ Bronze psu var.Şuan Ram ışıkları yanıyor ama ne tuşla nede anakarta tornavida değdirince açılmıyor.Yardım eder misiniz nasıl açıcam bilgisayarı?Bios pilini sıfır alıp değiştim.Çıkarttım bekledim yine düzelmedi
  3. E

Kasa Çalışmıyor Yardım Eder Misiniz

Dün gece elektrik kesintisi oldu.Pc kapandı 600w 80+ Bronze psu var.Şuan Ram ışıkları yanıyor ama ne tuşla nede anakarta tornavida değdirince açılmıyor.Yardım eder misiniz nasıl açıcam bilgisayarı?
  4. E

Pc Bozuldu yardim lazım

ram frekansı yükseltme yapıyordum sonra 2133den 3600e çektim.Ramlar corsair rgb pro 3600mhz onayladım.Tekrar başlatması gerekiyordu ama şuan pc çalışıyor fakat monitörde görüntü yok.Ekranda no signal yazısı çıkıyor.Klavye ve mouse rgb ledleri de çalışmıyor.Ne yapmam gerek Lütfen yardım edin.
  5. E

Yalvarırım Acil Yardım Pc Kasıyor

Oyunu açınca 5dk sorun yok sonrasında her oyunda 10-20fps alıyorum.Minecraftta bile aynı.Alt f4 çekip bilgisayarı yeniden başlatınca da aynısı oluyor.Çözüm bulamadım bilgisayarcıya götürdüm yaptım dedi.1gün sorun yaşamadım ama yine aynı sorun geldi.Sıvı soğutma var sıcaklıktan kaynaklı değil...
  6. E

Pc kasıyor sonra düzeliyor acil yardım

merhabalar pc açılıyor biraz kasıyor sonra düzeliyor oyun içerisinde de aynı ets2 oynuyorum güzel güzel gidiyorum sonra kasmaya başlıyor kaza yapıyorum.Gta 5 de de aynısı oluyor.Her neyse demek istediğim ara ara kasma yapıyor neden olabilir? Sistem A520M K Ryzen 5 5600 Corsair 16gb 3600mhz 1tb...
  7. E

Kasanın önündeki rgb led yandıktan sonra sönüyor

Merhaba Kasım RAMPAGE SPECTRA 600w kasaya güç verdiğimde önündeki led yanıyor ardından sönüyor.Egzoz fan ile öndeki rgb led birbirine bağlı olduğu için egzoz fanın rgbsi de çalışmıyor.Ne yapmam gerekir?
Geri