Arama sonuçları: *

1. Jankanbe

Hi̇çbi̇r Özelli̇ği̇ Bi̇li̇nmeyen Kasa Ne Kadar Eder?

Beyler böyle bir kasa var çalışıyor sorunsuz ama özelliğini hiç bilmiyor sahibi banada fotoğraflarını attı monitörde yok takıp öğrenelim ama çalışıyor sizce ne kadar eder?
  2. Jankanbe

İ3 12100f ve Rtx 3060 Fena Takılıyor

İ3 12100F RTX3060 16 GB RRAM SİSTEM GTA5 DE TAKILIYOR BAZEN ANLIK BÖYLE KÜÇÜK KÜÇÜK VALORANTTADA TAKILIYOR TIRLATMAK ÜZEREYİM NEYDEN KAYNAKLI OLABİLR
  3. Jankanbe

Youtube yorumlarım görünmüyor

Beyler telden youtube da birine yanıt veriyorum yeniliyorum yorumum kayboluyor ne yapmam lazimm
  4. Jankanbe

afterburner ayarları nasıl olmalı

İ3 12100f Rtx2060 ayarlar böyle kalsın mı bir şeylerle oynıyım mı
  5. Jankanbe

hangi uygulamalar indirilmeli ?

beyler geforce now falan güncelledim sonra kendi kendine msi center indirdi oyun modu falan kurdum başka indirmem gereken şey var mı sizce ?
  6. Jankanbe

Macun Sürülmüşmüdür ?

Vatandan aldığım montajlı kasa baştansağma gelmişti bunlar termal macunu sürmüşmüdür ondan bile emin değilim nasıl anlarım açmam mı lazım
  7. Jankanbe

Çözüldü✓ Bıktım Windowsu kuramıyorum

Beyler flaşa iso kurdu bilgisayarcı tmp security boot falan aç mı ne bir şeyler dedi anlamadım ben şimdi ne yapıcam nasıl yapıcam msi anakart varsa görüntülü biri halletsin 50-100 bir şeyler atıyım ibanına vallaha yoruldum
  8. Jankanbe

BEYLER PC BİOSTA KAPANMIYO

Beylet klavye daha gelmediği için kurmadım pc yi ilk kez çalıştırayım dedim şimdi nasıl kapatıcam bunu yukarda çarpıya basıyorum exit diyorum pc yine kendi kendine açılıyor 1665430549 __________ 1665430632 Yardım 1665430700 Yardım 1665430803 ?????????????????? 1665431292 Yardım
  9. Jankanbe

Çözüldü✓ Bi̇lgi̇sayarci Kazık Atar Mı?

Beyler az önce flaş bellek ile bilgisayarcıya gittim dedim windows 11 home iso dosyası kurar mısınız çünkü benim başka kuracak pc yoktu zaten bende key var dedim telefon numarası aldı 2-3 saat sonra gel fiyatı kendisi bilmiyormuş başka biri gelicek o yapıyor dedi şimdi tahmini ne kadar ister 100...
  10. Jankanbe

Klavye Mouse Kablosu

beyler mouse ve klavye kasanın neresine takılıyor yada monitöre mi takılıyor laptopdan geçtim bilgim yok mouse kablosunu taktığım yer doğru mu?
  11. Jankanbe

Çözüldü✓ BEYLER BU KABLO NE ?

Beyler vatandan aldığım pc yi kurmaya başladım yavaş yavaş ama bu kablo ne içerde boş duruyor bir yere falan takılıyor mu ?
Geri