Arama sonuçları: *

1. abdulkadir1998

Kulaklıkta cızırtı problemi

Merhaba iyi günler dilerim benim masaüstü bilgisayarım var ve ben ön taraftaki jak girişine kulaklık taktığımda normal youtubedir,netflixtir vs.dir platformlarda herhangi bir cızırtı vs. yokken rdr 2 dir online oyunlardır bunlara girdiğimde kulaklıktan cızırtı sesi gelmeye başlıyor. Telefona...
  2. abdulkadir1998

Laptop Wifi Bağlanıyor Ama İnternet Yok Diyor

Merhaba iyi günler benim monster laptobum var arada açıp kullanıyorum bugün açtım pcyi internete bağlanıyor gibi oluyor bağlanmıyor. Masaüstünde herhangi bir problem yok wifi'de de bir problem yok telefonlar bağlanıyor. Kendi telefonumun interneti açıyorum oda bağlanıyor ama kendi internetime...
  3. abdulkadir1998

Görev Yöneticisinde Ekran Pır Pır Etmesi

Merhaba iyi akşamlar ben bugün görev yöneticine girdim ve bir anda dikkati mi çekti böyle ekran anlık gidip geliyormuş gibi oluyor ama sadece görev yöneticisinde bu oluyor video kaydetmeyi denedim ama nedense yakalayamadım bunun sebebi nedir sadece görev yöneticisinde oluyor sadece film...
  4. abdulkadir1998

Thermalright Phantom Spirit Montaj

Merhaba iyi günler ben işlemcime soğutucu aldım da ilk defa takacağım stok fanı söktüm fakat bu işlemci kilidini kaldırmak zorunda mıyım takmak için veya termal macunu nereye süreceğim. Bana yardımcı olur musunuz
  5. abdulkadir1998

Monitörüm Pır Pır Ediyor

Merhaba iyi akşamlar, benim bir problemim var monitörüm pır pır ediyor böyle gelip gidiyor gibi oluyor lenovo r25 kullanıyorum sorunu bir türlü anlayamadım internette araştırdım vs. kimisi diyor ekran kartın bozulmuş kimisi diyor monitörün dp girişi bozuk kimisi de diyor dp kablosu bozuk ben...
  6. abdulkadir1998

Monster Laptop ve Masaüstü

Merhaba ben absürd bir soru soracağım bende masaüstü pc var hdmı kablosunu ekran kartına taktım daha sonra hdmı girişini laptoba taktım :D şu an laptop açılmıyor bunun sebebi ne olabilir :D
  7. abdulkadir1998

Bilgisayarım Geldi Yapmam Gerekenler

Merhaba ben bilgisayar almıştım geldi şu an montajı yapmam lazım daha doğrusu hazır sistem ama kablolar vs ben tam olarak bilemiyorum. Bir sürü vida kablo vs var ekran kartını taktım ama doğru takıp takmadığımdan emin değilim videolarda vida takıyorlar ben mesela takamadım. Bana yardımcı olur...
Geri