Arama sonuçları: *

1. D

Mönitöre görüntü gelmiyor kasa kapanmıyor

Kasanın içinin tozunu kabaca almak için açtım gözle görünen tozları aldım birazda üfledim falan sonra kasayı tekrar açmaya çalıştım kasa çalıştı ama monitöre görüntü gelmedi sonra ekran kartı ve rami çıkarıp tekrar taktım kabloları bi elimle tekrar oturtmaya çalıştım bu seferde kasa açılır gibi...
  2. D

Dosya sistemi hatası (-2143322101) Hatası alıyorum

Bilgisayarı 1 aydır açmıyordum ve açınca xbox oyunlarında bu hatayı almaya başladım oyunlara giremiyorum maalesef nasıl çözülür ?
  3. D

Format atarken 0x8007025D hatası alıyorum

Format atmak için fat32 olarak flash ı biçimlendirdim sonra windows iso dosyasını kurdum hdd ve ssd yi sıfırladım kurarken %75 e kadar gelip hata veriyor hata kodunu aratıp baktım eksik iso dosyası kaynaklı başka bi arkadaştan flashı tekrar biçimlendirip yeniden aynı şekilde ayarladım ve tekrar...
  4. D

Bilgisayarın tüm testlerini nasıl yaparım?

Sistemi ilk kurduğumla şimdiki hızı arasında fark edilir bi fark var ama sorunun kaynağını tam olarak bilmiyorum ssd nin yazma hızı yarıya düşmüş ama oyun içi performans konusunda da sıkıtnılar var bilgisayardaki tüm testleri yapıp kontrol etmem için gerekli programlar neler acaba ?
  5. D

Bilgisayarıma mavi ekran nasıl verdirebilirim ?

Başlıktada dediğim gibi bilgisayara nasıl mavi ekran verdilebilirim bilgisaarı ilk açtığımda oyuna girdiğimde sürekli atma sorunu vb şeyler oluyor en son mavi ekran verip yeniden başlayınca o sorun hiç ama hiç devam etmiyor bunun için kendim mavi ekran verdirebilir miyim bir şekilde ?
  6. D

windows 10 aracını flash a kuramıyorum

Bilgisayara format atmak istiyorum ancak windows 10 aracını indirmeye çalışırken sürekli aynı hatayı veriyor ne yapabilirim
  7. D

Çözüldü✓ Durup dururken mavi ekran alma hatası (Memory Management durdurma kodu var)

Arkadaşın bilgisayar çalışırken durduk yere mavi ekran alıyo bilgisayarda bir işlem yapmadığı sırada bile format atsak düzelir mi ya da bi çözüm yolu var mıdır acaba neden böyle oluyor ? 1676221787 https://disk.yandex.com.tr/d/9g9Etcd3u45IKw Lazım olur diye minidump dosyalarının linkinide bıraktım
Top Bottom