Arama sonuçları: *

1. DevilTown0

PC YENIDEN BASLAMA SORUNU

Normalde olmuyor ancak genshin impact gibi ağır yüke bindiren bir oyuna girdikten 5dk sonra pc kapanıp tekrar açılıyor ,bir anda ekran gidiyor. Enteresan olan ise pc hiç durmadan aralıksız calısıyor kapanırken, ısılara baktım herhangi bir sorun yok ekran kartı 82 derece işlemci 74lerde...
  2. DevilTown0

Ekranda beliren ani siyah leke

Beyler bu aralar biraz daha sıklaştı her 2 3 saatte bir oluyor ekrana yanyana gelen 2 3 tane kutu şeklinde siyah noktalar geliyor ancak mouseyi üstüne getirdiğim anda kayboluyorlar açıkcası ekran kartından şüpheleniyorum bi aydınlatır mısınız (görsel yakalayamadım)
  3. DevilTown0

Hd tune pro error scan çok yavaş

Beyler hdden gow gibi oyunlar açtığım anda saniyesinde kapanıp tekrar geri gelen hddye sahibim geldiğinde ilk kez takılmış bir disk gibi sağ altta diskiniz hazır tarzı bir şey yazıyor son zamanlarda çok sıklaştı bu ben de sağlık sıcaklık ağır yükte çalıştırma tarzı testler yaptım sorun...
  4. DevilTown0

Çözüldü✓ Oyuna girince durduk yere aniden donan bilgisayar

Pc özelliklerim a320m-a pro rtx 2060 6gb Apacer 8gb 3000mhz x2 ram(16gb) Ryzen 5 5500 Vaseky v800 240gb ssd Win 10 pro Windows ssdye kurulu, şu ana kadar hiç böyle bir sorun yapmıyordu ancak geçen aydan beri yapıyor işlemci yüzdeliği %40, Ekran kartı %100 78 derece , ramler %40 civarı, ssd...
Geri