Arama sonuçları: *

1. yusufyeni

CPU Işığı Beyaz Yanıyor PC Açılmıyor YARDIM

Merhabalar, Anakartta önce DRAM ışığı beyaz yanıyodu. Ramleri değiştirmeme rağmen sönmemişti. Sonra işlemciyi söktüm taktım bu sefer CPU ışığı beyaz yanmaya başladı. Tekrar söktüm yamuk pin vs varsa düzelteyim diye ama yoktu şuan kaldım bişey yapamıyorum var mı önerisi olan ?
  2. yusufyeni

KASAMA HİÇ ELEKTRİK GELMİYOR YARDIM

Arkadaşlar merhaba. Dün gece bilgisayarı kapatıp uyudum. Bugün kalktığımda kasanın power tuşuna basıyorum ama elektrik namına hiçbirşey olmuyor. Hiçbir şekilde ne bir fan ne bir parça çalışmıyor. Ne olmuş olabilir ? Bugün başka power supply ile denedim yine aynı sonucu aldım. Yardımlarınızı rica...
  3. yusufyeni

BEYAZ DRAM IŞIĞI / MSI Z390 PRO ANAKART / EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Arkadaşlar merhaba, Haftasonu bilgisayarı temizledim. Anakart MSI Z390 Pro serisi 4 ram slotu var. Herşeyi geri yerine taktığımda ram slotlarını tek tek denememe rağmen açılmadı. Anakart üzerinde beyaz DRAM ışığı yanıyor ama JBAT1'den olsun, BIOS pilini söküp takmak olsun. Ramleri tek tek...
  4. yusufyeni

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYO LÜTFEN YARDIM

Arkadaşlar merhaba, masaüstü bilgisayarım epey kirlendiği için bütün bağlantıları sökerek temizledim. Şimdi bağlantıları aynen temizlemeden önce olduğu gibi geri taktım fakat ekrana görüntü gelmiyor. Fanların hepsi çalışıyo dönüyo anakart üzerinde beyaz ışık yanıyo ama naptıysam görüntü...
Geri