Arama sonuçları: *

1. H

8.nesil xbox py ye nasıl bağlanır

8.nesil xbox gamepad pc ye nasıl bağlanır.bluetooth 2.4 var ama görmüyor.5.0 mı gerekli kablolu taktığım zamanda görmüyor yada bişeyi eksik yapıyorum..
  2. H

Gamepad Bağlantı Sorunu

Orjinal olmayan ds4 var elimde uzun zamandır sorunsuz bi şekilde kullanıyordum son 2-3 aydır sorun yaşamaya başladım öncelikle r1 basmamaya başladı sonrasnda kendiliğimden düzel di ara ara gidip gelmeye devam etti şimdide x-0 ve üçgen tuşları basmıyor.Ds4 programı vs hepsini denedim.aygıt...
  3. H

1TB Samsung Taşınabilir HDD'yi PC Görmüyor

1T samsung taşınabilir hdd yi pc görmüyor.Disk yönetiminde gözüküyor ama harf değiştirme vs çözümleri işe yaramadı.Driverlarda güncel samsung drive manager indirip biçimlendirmek zorunda kaldım.2-3 gün sorunsuz kullandım yine aynı şey oldu yine biçimlendirdim.tanımlanayan aygıt olarak...
  4. H

Ekrana görüntü gelmiyor.

Başlıktada belirttiğim gibi ekrana görüntü gelmiyor. M5a97 anakart 2X3 ram ramleri 4 slottada tek tek denedim.Tüm fanlar çalışıyor mouse ve klavyeninde ışığı yanıyor.ama ekrana görüntü gelmiyor.Anakartın gümlemiş ihtimali var mı:) yada 3 ram in aynı anda bozulma ihtimali :)
Geri