Arama sonuçları: *

1. habbassaka

En Güncel ve En Hafif Linux Dağıtımı Hangisi

Merhaba, kişisel kullanım amacıyla, evimde bir sunucu kurucam linux dağıtımlarından hangisini seçmeliyim? grafik, görselle işim olmayacak cihaz arkaplanda çalışacak en güncel ve en hafif(sistem belleklerini sömürmeyecek) linux dağıtımını öğrenmek istiyorum. bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı...
  2. habbassaka

Gen4 m2 yuvası gen3 hızında çalışıyor.

Arkadaşlar selam asus prime b550m-k anakartımız var (anakartta 2 adet m2 ssd yuvası mevcut biri gen3 biri gen4 hız destekli), fakat anakart m2 gen4 yuvasına ssd taktığımızda gen3 hızı alıyoruz, ssd samsung 980 pro bios güncel problem nedir acaba? neyi yanlış yapıyoruz? bios ayarı falan...
  3. habbassaka

İki ucu 90 derece olan sata3 kablo önerisi

Soru başlıkta arkadaşlar. İki ucu da 90 derece olacak sata3 kablo lazım. Bildiğiniz bir yer var mı?
  4. habbassaka

[Win11] PC Açıldıktan sonra donma problemi

Arkadaşlar yeni bir sistem aldım win11 yükledim daha önce bu pc de başka işletim sistemi kurulmadı. Problem şu dışarıdan geldikten sonra pc yi açıyorum o sırada diğer işlerimi hallediyorum ne zaman pc otursam pc donmuş bir vaziyette karşılaşıyorum. klavye/mouse/kulaklık hiç biri çalışmıyor. Tüm...
  5. habbassaka

B660m-k / 12400f ram seçimi

Merhaba Asus prime b660m-k anakart, İntel i5-12400f işlemci, Bu sistemde 3600mhz ram kullanılır mı? Anakart tarafında frekans desteği var fakat internette işlemcinin 3200mhz kilitli olduğu yazılarını gördüm. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Geri