Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Windows Arama Çubuğu Çalışmıyor

Arama Çubuğu Böyle Kalıyor Tüm Çözümleri İzledim yt'den bir şey Çıkmadı
  2. F4IRFL4Y

Bilgisayar Açılmıyor? Yardım

Beyler Sabah Gittim Ekran Kartı Bakmak İçin Kasayı Götürdim Tabi Ramllar Ekran Kartını Felan Çıkardık Taktık Eve Geldim Kasa Çalişiyor Ama Görüntü Yok önceden de böyle bir şey Olmuştu Kasadan Gücü Kesitim Ramleri Tak Çıkar Yaptım 5 Saat Sonra Geri Açtım Hala Aynı Ama Ne Yapacam
  3. F4IRFL4Y

Çözüldü✓ Bilgisayar Çalışıyor Ama Görüntü Yok

Pc Masaya Sert Vurunca Yeniden Başlıyordu Açtım İçini Kablolara Bastırdım Oturmayan Gevşek Olan Vardır Diye Sonra Açtım Pc Yi her şey Çalşıyor Ama Görüntü Gelmiyor Kapadım Ram Çıkardım Taktım Gene Yok Ne Yapacam Momtiörde bir şey Yok Ekran Kartındada 5 Dk Önce Çalışıyordu Yardım Edebilecek Var Mı
  4. F4IRFL4Y

Bilgisayarda Başka Hesap Var Ve Vürüs Bulaştı Yardım

Arkadaşlar Pc Açınca cmd açılıp gidiyor ve word of tanks google sayfası açılıyor ve cmd'ye net user yazınca başka kişi geliyor ne yapmam lazım Administrator F4IRFL4Y Guest VarsayılanHesap WDAGUtilityAccount Komut başarıyla tamamlandı. Böyle Yazıyor @Kürşat...
  5. F4IRFL4Y

Mavi Ekran Durup Dururken Pc Siyah Ekran Oldu 640X480 Çözünürlükte Mavi Ekran Yedim

Arkadaşlar Minedum Dosyası Burda Ben Anlamadığım İçin Buraya Atıyorum Yardım Eder Misiniz Neden Ymeişim https://s6.dosya.tc/server15/0l7q4m/Minedump_Dosyasi.rar.html
  6. F4IRFL4Y

Pc Durup Dururken Kapanıyor Ama Kapanmıyor

Selam Arkadaşlar 1 Dk Önce Apex Oynuyordum Tam Maç Bitti Sonra Bi An Ekran Gitti Ekranda Displayport Sinyol Yok Yazdı Ama Baktım Sistem Çalışıyor Görüntü Yok Daha Sonra Monitörü Aç Kapa Yaptım Gene Siyah Ekran Görüntü Yok Diyor Sonra Kasadan Res Attım Ekran Geldi Sizce Sorun Ekran Kartında Mı...
  7. F4IRFL4Y

Kameramı Aygıt Yöneticisinden Kaldırsam Sonra Kamerayı Geri Taksam Çalışır Mı ?

Arkadaşlar Broadcast İle İlgili Sorun Var Aygıt Yöneticisidnen Kamerasyı silsem ve usb ile geri taksam görüntü gelir mi ?
  8. F4IRFL4Y

16 GB Ram Var Ama 13.1 GB Kullanılabilir ?

Arkadaşlar Selamlar İlk Başta 200 MB Sıkıştırılmış Ram Vardı Onu Kapadım 16 Olur Diye Ama Hala Aynı Gösteriyor Ve Nedense 15.8 İle 13.1 GB Arası Ram Kullanıyorum Bunun Çözümü Var Mı
  9. F4IRFL4Y

Çözüldü✓ Nvdia Nis Açtım Kapamadım Ekran Parlaklığım Yükseldi Yardım

arkadalar selam daha demiin denemek için denetim amsasından ekran ölçeklendirmeyi açtım sonra ekran parlaklığı yükseldi bi an sonra kapadım ayarı hala parlak olmaya devam etti ekran renk ayarlarını sıfırtladım hala aynı sizce driver silsem düzelir mi 1676230497 tamam düzelttim beyler eyw gerek...
  10. F4IRFL4Y

R5 5500 + RTX 3060 SİSTEME 500 W PSU YETER Mİ

Şuan Ki Sistemim RTX 2060 SÜPER R5 5500 2X8 16 GB RAM 4 FANLI RGB KASA 2X SATA SSD ASUS PRİME B450M K ll ZALMAN 500 W PSU İLERDE RTX 2060 SÜPER'İ SATIP YERİNE 3060 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE 500 W İLERDE YETER Mİ BU SİSTEME
  11. F4IRFL4Y

Bilgisayarım Açılmıyor Yardım

Asus B450m-k ll anakart kullaniyorum anakartı Asus Optimal yani overclock ayarına çektim ve pc yi yeniden başlattım ama açılmıyor yardım edebilir misiniz
  12. F4IRFL4Y

Ryzen 5 5500 İçin Update Gerektirmeden Destekleyen Anakart

Arkadaşlar Ryzen 5 5500 aldım anakart lazım ama şimdi diceksiniz b450 felan al onlara update yapmam lazım update içinde eski bi işlemci frlan bulmam lazım şuan update gerektirmeden destekleyen anakart var mı lütgen ucuz olsun
Top Bottom