Arama sonuçları: *

1. Burak sagdc

Kasa fanları bir anda durdu

bilgisayarı açtım gezinirken fanların hepsi durdu sıvı soğutma harıç ledleri de yanıyor fanlar dönmüyor ama kapatıp açıyorum dönüyor bir zaman sonra duruyor yine neden oluyor
  2. Burak sagdc

DDR 5 e geçtim,DDR 4 sistem parçaları kaç para eder ?

Ekran Kartı:MSI 3060ti 2 fanlı Ram(Duo)16x2:Trident Z Neo RGB 32 GB 3600mhz cl16 Ana kart:MSI b 550 A pro (OC) İşlemci:ryzen 5 5600
  3. Burak sagdc

Yeni kasada reboot and select proper boot device hatası aliyorum

reboot and select proper boot device hatası alıyorum yeni kasada Asus boot menü den de bakıyorum ssdyi görüyor ssd yeni almistim başka depolama aracıda yok ama hala açılmıyor ne yapmam lazım
  4. Burak sagdc

Çözüldü✓ Kasaya Fan kontrolcüsü nasıl takılır ?

Kasaya Fan kontrolcusu aldım herşeyi taktım ama RGB fanlari kumandadan kontrol edemiyorum kasa üstündeki tuş ile yapıyorum nasıl yapacağım
  5. Burak sagdc

Çözüldü✓ Bilgisayarı açınca mouse çalışmıyor

Bilgisayarı açarken mouse çalışmıyor ve sürekli bağlantı sesi gelip gidiyor klavye de arada ışık yakıp sönüyor neyde sorun var acarken mavi ekran Windows çökme sorunu vardı Windowsa devam et demiştim
  6. Burak sagdc

Çözüldü✓ Elektrik kesintisi oldu ekran gelmiyor

Pc de takılırken elektrikler gitti 2-3 saat sonra geldi açayım dedim ekran gelmedi kasada ramlar ekran karti ana kart çalışıyor görünüyor klavyede ışık vesayre gelmiyor ama sorun nedir
  7. Burak sagdc

Çözüldü✓ Kardeşim biosdan klavye mouse desteğini kapatmış

Biosdan klavye mouse desteğini kapatmış bios ekranina giremiyorum kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım
  8. Burak sagdc

sistem boşta işlemci sıcaklığı ?

bugun işlemcinin macununu değiştirdim ayriyetten de yeni işlemci taktım sistem boşta sıccaklık 65-70 derece arası gidip geliyor normal mi sürdüğüm termal macun MX-4
  9. Burak sagdc

Çözüldü✓ Sistemimi Update ettim GİDERİ VAR MI ?

eski işlemci : amd ryzen 3500--- Yeni İşlemci:AMD Ryzen 5 5600 anakart: ASUS prime b450 mK-2 Eski Ekran Kartı: GTX 1650---Yeni Ekran Kartı:MSI GEFORCE RTX 3060 TI Ram: XPG Gammix D30 8GB 3200 MHz (2x) Güç kaynağı-Psu: FSP Hyper HP500S 500W 80+ Bronze ATX PSU UPDATE ETMEM GEREKEN BAŞKA BİRŞEY...
Geri