Arama sonuçları: *

1. W

Twitch açınca tüm ekran siyah oluyor

selamlar, tarayıcı üzerinden yayın izlemek için twitch'e girdiğimde herhangi bir yayına tıkladığım an tüm ekran siyah oluyor ctrl+alt+del tuşu ile görev yöneticisine ulaşıp tarayıcı kapatınca düzeliyor. Sizce neden böyle oluyor çözümünü bilen var mı
  2. W

Gpu kullanım düşmesi

Selamlar, Sistemim; Ryzen 5 5600 Powercolor red devil amd rx 6700xt 2x8 3600 MHz ram Sorunum şu arkadaşlar cyberpunk oynarken ekran kartı kullanımının bir anda 99 seviyesinden 80lere düştüğünü farkettim bu normal bir şey midir yoksa bir sıkıntı veya sorun mudur?
  3. W

Çift monitör saniyelik karanlık ekran

Selamlar, 2 tane 60hz monitör ile çift ekran yapıyordum sonradan kasım indirimlerinden uyguna 144hz monitör aldım ve monitörlerimden biri 144hz diğeri 60hz oldu fakat ara sıra ana monitörümde anlık siyah ekrana düşüyorum ve bazı videolarda ekranım kasıyor bunun sebebi hz uyumsuzluğu olabilir mi...
  4. W

Rust düşük gpu kullanımı

R5 5600 ve rx6700xt ile %70 gpu kullanıyor rust ayarları yükseltsem dahi kullanım aynı sorun ne acaba
  5. W

r5 2600 rx6700xt ile valorant düşük fps sorunu

selamlar herkese, başlıkta belirttiğim gibi bu sistem ile valorantta 150-200 fps arası alıyorum internetten izlediğim videolarda ise minimum 350fps alıyor bu ekran kartı acaba sorun işlemciden mi kaynaklı biri beni aydınlatabilir mi? (bu arada sistemde darboğaz olduğunu biliyorum fakat darboğaz...
Geri