Arama sonuçları: *

1. loadingdeniz

STEAM İNDİRME HIZI NEDEN DÜŞÜK?

Hocalarım merhaba internetim iyi olmasına rağmen steam oyunları düşük hızda indiriyor ve ne yaparsam yapayım düzelmedi, bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır acep?
  2. loadingdeniz

1000TL ye kadar fp kaliteli webcam arıyorum

arkadaşlar herkese merhaba 1000tl ye kadar kaliteli webcam arıyorum.
  3. loadingdeniz

Win 11 Format mı yoksa Direkt Geçiş mi?

arkadaşlar merhaba windows 10 home kullanıcısıyım sizce formatlayıp geçmek mi mantıklı yoksa direkt ayarlardan güncelleme ile geçiş yapmak mı daha mantıklı, aralarında bir fark var mıdır?
  4. loadingdeniz

KASA TEMİZLİĞİ KURUTMA MAKİNESİ???

arkadaşlar merhaba kasa temizliğinde saç kurutma makinesini soğuk bir biçimde kullanırsam bir sorun oluşmaz değil mi, birde fanlar dönerse bir sorun oluşur mu?
  5. loadingdeniz

AKIM KORUMALI PRİZ??

arkadaşlar merebe akım korumalı priz tam olarak nedir? ve şart mıdır?
  6. loadingdeniz

Port Girişleri Dolmuştur:(

arkadaşlar merhaba vodafone ev interneti kullanıyorum ve hiç memnum değilim değiştirmek istesem binadaki port girişleri dolmuş değiştiremiyorumda,binaya fiber port girişi nasıl bağlayabilirim?
  7. loadingdeniz

Pci̇ 3.0 Vs 4.0 Arasindaki̇ Farklar?

arasındaki farklar nelerdir hocam?
  8. loadingdeniz

Amd Freesync Premium Nedir?

arkadaşlar merhaba AMD FreeSync Premium ne işe yarıyor acaba monitörde böyle bir özellik var.
  9. loadingdeniz

Asus Moni̇tör Deği̇şken Od Nedi̇r?

arkadaşlar asus monitörümde değişken od diye bi ayar var tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.
  10. loadingdeniz

DEĞERLER NASIL ARKADAŞLAR?

arkadaşlar merhaba değerler iyi mi? işlemci sıcaklığı nasıl oyun oynamaya başladıktan 1 saat sonra çektim fotoğrafı.
  11. loadingdeniz

PC'de Ses Sorunu

arkadaşlar merhaba arkadaşla oyun oynarken dinlediği müzikten tutun her şeyi 4k ultra hd olarak duyuyorum ve sinirlerim bozuldu artık nasıl düzelteceğinide bilmiyo lütfen yardım edin.
Geri