Arama sonuçları: *

1. Trifact

Samsung EVO Plus 128Gb Micro SD Kart kullanan var mı?

4K kayıtta DJI pocket 2'de kullanmak için alayım diyorum. Malumunuz bu cihazlar sd kart seçiyor. Samsung EVO Plus 128Gb micro sd kullanan var mı sorun yaşayan oldu mu 4K video kayıtta?
  2. Trifact

Windows 10 Home Lisans nereden ucuza alınabilir?

windows 10 home lisans satın almak istiyorum. ucuza satın aldığımız güvenilir bir yer tavsiye edebilirmisiniz?
  3. Trifact

İntel 13100F ve Asus H610M-K kaça satmalıyım?

hazır sistem alınmış sıfır kullanmadığım İntel 13100f işlemci ile Asus Prime H610M K anakartın sıfır fiyatları 5500tl tutuyor. Sizce 4400'den mi satmalıyım yoksa daha mı fazla fiyat gireyim. Garip garip mesajlar gelmeye başladı açıklamayada tane tane yazmama rağmen; niye ucuz satıyorsun bozuk...
  4. Trifact

Pci-e 3.0 Riser'ı, Pci-e 4.0 Anakarta Takarsak ne olur?

Amazon indirimlerinde şu riserı buldum. https://www.amazon.com.tr/EZDIY-FAB-Kablosu-Bağlantı-Noktası-Konnektör/dp/B08SK5MQ5X/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1 B650 pcie 4.0 arabirini kullanan anakarta ekran kartını dik tutmak için bu linkteki pci-e 3.0 riser kullanılır mı artısı veya...
  5. Trifact

Ryzen 5600 vs Ryzen 5600 - 3600Mhz CL17 vs CL18

Teknik meseleyle alakalı bir konu olduğu için teklif olarak forumdaki üyelere sorayım dedim. Kasım indirimlerinde kendime sistem toplauyordum tek tek hepsiburadan ryzen 5600 almıştım, ekran kartı bulamamıştım daha sonra VOK-Friday2'yi 3060ti için alınca elimde 2 adet Ryzen 5600 ve 2 çeşit...
Top Bottom