Arama sonuçları: *

1. burakpirin

Black desert oynayan varmı?

Şuan aktif olarak black desert oynayan varmı yeni başlıcam da birkaç bilgi alacaktım
  2. burakpirin

Warframe donma sorunu

Selamlar az önce warframe indirdim oyun çok fazla donuyor kasma yok ama sürekli donma yaşanıyor oynayamiyorum Pc özellikleri ryzen 5 5500 rx 6600
  3. burakpirin

Bilgisayar elektriği keser mi?

Selamlar evde bazen sigorta atıyor şohbeni açınca elektrikli soba yanarken şohbeni açarsam sigorta atıyor bilgisayar almayı düşünüyorum bilgisayar sigortayı attırır mı 750 w psu kullanicam sistemde
  4. burakpirin

6000 serisinde olan hatalar?

Selamlar rx 6700 xt li bir sistem almayı düşünüyorum fakat amd tarafında sorunlar olduğunu söylüyor bazıları bu sorunlar nasıl sorunlardır? Oyun oynamaya engel olacak kadar büyük sorunlar mıdır? Cevaplayanlara teşekkürler
  5. burakpirin

R5 5500 rx 6600 fps sorunu

Merhabalar arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım ryzen 5 5500 ve rx 6600 ikilisini tercih ettim 16 gb (2x8) ram kullandım csgoda youtubedaki testlerde 300 fps altına inmiyor ama ben oynarken 150 200 fps üstüne çıkmıyor amdnin driverlerini indirmedim amd radeon software indirmedim
  6. burakpirin

Ethernet dönüştürücü

Selamlar Ttnet kullanıyorum kablosuz olarak bağlanıyorum ve sürekli ping sorunu yaşıyorum laptopumda ethernet girişi yok trendyoldan ethernet dönüştürücü alsam ping sorunu düzelir mi kablosuza göre bilen varmı?
Geri