Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Ekranda oluşan kararma sorunu

Merhabalar sevgli dostlarım, Yakın bir arkadaşımda tarayıcıdayken ekranın belirli bölgelerinde yeri zaman küçük yer zaman büyük anlık olarak bir ekran kararması sorunu mevcut. Kendisi yakın zamanlarda format atmıştı ve windowsu kms ile crackli bir şekilde kullanmakta. Ayrıca format sonrasında...
  2. enisberberr

Her Açılışta Masaüstünde Oluşan AMDAutoUpdate Dosyası?

Merhabalar sevgili dostlarım, Konuya hakim olmadığım için ve merak ettiğim için sizlere sormak istedim; Her bilgisayarı açtığımda ne kadar silsemde ''AMDAutoUpdate'' adı altında bir NotPad dosyası oluşuyor. Bunun sebebi nedir, problem midir acaba? NOT: Dosyanın içinde herhangi bir şey yok bu...
  3. enisberberr

Realtek Driver Kaldırma

Merhaba sevgili dostlarım, Yüklemiş olduğum Realtek sürücüsünü kaldırmak istiyorum nasıl kaldırabilirim?
  4. enisberberr

MSI Afterburner Ekran Kartını Görmüyor ve Çalışmıyor!!!

Merhaba sevgili dostlarım, Dün Pc ye format attım format atmadan önce MSI Afterburner programı gayet düzenli bir şekilde çalışıyordu bazı sebeplerden dolayı pc ye format atmak zorunda kaldım ama format atmadan 1 gün önce MSI Afterburner çalışmamaya hiçbir değer göstermemeye başladı. Format attım...
  5. enisberberr

MSI Afterburner Hatası?

Merhaba sevgili dostlarım, Bugün pc ye format attım az önce BİOS üzerinden kasa fan hızını bir tık arttırdım ve pc yi açtığımda MSI afterburner sapıttı hiçbir değeri göstermemeye başladı acaba sebebi nedir? ((NOT!!)):: BİOS tan fan hızına ellemediğim süreçte gayet iyi çalışıyordu ama bu seferde...
  6. enisberberr

Format Sonrası Anakart Driver Güncellemeleri

Merhaba sevgili dostlarım, Öncelikle Hayırlı Sahurlar... Bugün pc ye format attım ve izlediğim 1-2 videoda windows otomatik olarak zaten chipset, lan ve sürücüleri indiriyor deniliyor ama merak ettim acaba elle indirsem sıkıntı olur mu? ve direk mi indireceğim yoksa BİOS güncelleme gibi önce usb...
  7. enisberberr

Format Sonrası Yapılması Gerekenler

Merhaba sevgili dostlarım, Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum ve format sonrası yapılması gerekenler nelerdir aydınlatırsanız sevinirim.
  8. enisberberr

MSI Afterburner Sapıttı

Merhaba sevgili dostlarım, Az önce MSI Afterburner programını açtığımda şöyle bir görüntü ile karşılaştım: https://hizliresim.com/CdhMrX Sebebi ve çözümü nedir? PC yi açıp kapattım ama düzelmedi
  9. enisberberr

İşlemci ve Ekran Kartını %100 Kullanma

Merhaba sevgili dostlarım, Az önce bir video izledim acaba bi zararı var mıdır yada faydası bi bakabilir misiniz?
  10. enisberberr

GPU ve CPU Az Kullanımı?

Merhaba sevgili dostlarım, Elimdeki mevcut sistemin aynısının (Hatta Ryzen 5 1600 14nm işlemcili) FPS test videolarına baktığımda o videolara göre %10-20 daha az FPS alıyorum ve en çok oynamış olduğum Fortnite'ta CPU ve GPU kullanımı neredeyse aynı olduğu için FPS'im az oluyor. Acaba sebebi...
  11. enisberberr

Video Kapatma Sonrası Saniyelik Yeşil Ekran Sorunu?

Merhabalar sevgili dostlarım, Sistemi alalı yaklaşık 2 haftaya geliyor. Ve bugün farkettim ki Youtube'da 10dk üstü video izledikten sonra Anasayfaya döndüğümde ekran çok hızlı bir şekilde yeşil yanıyor ver geri düzeliyor ama dediğim gibi çok hızlı bir sürede gerçekleşiyor. Sebebi nedir ve ne...
  12. enisberberr

Prime95 0xc000007b Hatası Çözümü Nedir?

Merhabalar sevgili dostlarım, İşlemcime stress testi yapmak için Prime95 i indirdim ama rardan çıkardığımda 0xc000007b hatasını veriyor acaba sorun nedir ve nasıl halledebilirim yardımcı olur musunuz?
  13. enisberberr

Anakart Bios!

Merhabalar sevgili dostlarim, Ryzen 5 1600AF işlemcili ve Msi Gtx 1660 Super Gaming ekran kartli bir sistemim mevcut. Sanırım elde etmem gereken fps den bir tık daha az fps alıyorum. Acaba sorun bios sürümünün güncel olmamasindan mı kaynaklıdır diye bios ayarlarina girdim ve şöyle bir ekranla...
Geri