Arama sonuçları: *

1. alestacode

İşlemcinin boşta 100 dereceye çıkması ve sıvı soğutucudan gelen değişik sesler

Arkadaşlar i3 12100F kullanıyorum stok fanın uçak sesinden kurtulmak için Deepcool LS 520SE sıvı soğutucu aldım fakat bu sefer de aşırı rahatsız edici bi cızırtı sesi ve boşta işlemcinin 100 derece olması gibi saçma sapan sorunlarla karşılaşıyorum. Değerlerim bu şekilde. Arada canı isterse bi...
  2. alestacode

RX 6600XT Ekran Donması Sorunu

Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayarımda tarayıcıya girdiğim zaman bilgisayarımda donma oluyor ve çoğu zaman restart atana kadar da sorun düzelmiyor. Bu sorunu AMD'nin son gelen 23.9.3 sürümünden sonra yaşamaya başladım. Sorunun sürücü kaynaklı olduğunu düşünüp eski sürüme geçtim fakat eski...
  3. alestacode

Opera'yı açınca donuyor 10-15 saniye sonra düzeliyor.

Başlıkta da belirttiğim gibi Opera'yı her açtığımda aynı sorunu yaşıyorum. Bu sorunu Win 11 yeni güncellemesinden sonra almaya başladım. Bilgisayarımı tekrar güncelleyip Operayı silip yerine GX'i kurmama rağmen sorun düzelmedi. Hatta Opera'yı açtıktan sonra donukken Discord'u da açmaya...
  4. alestacode

PC Açıkken monitörü kapattıktan kısa süre sonra görüntü bir daha gelmiyor.

Selam dostlar. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi bilgisayarı açıp monitörü kapattıktan kısa bir süre sonra tekrar monitörü açtığımda görüntü bir daha gelmiyor. Bilgisayarı düğmesinden kapatıp tekrar açtığımda ekran kartı driver'ını görmüyor fakat bilgisayarı yeniden başlattığım zaman sorun...
  5. alestacode

Monitörü kapatıp 5-10 dk. sonra açınca görüntü gelmiyor

Arkadaşlar bi oyunda pazar kurduğum için bilgisayarımı gece açık bırakmak istiyorum fakat başlıkta da belirttiğim gibi 5-10dk sonra ekran kartı fanımın aşırı sesli çalıştığını duyuyorum ve ekranı açtığımda display portumu görmüyor. Tuştan bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda ekran kartı...
Geri