Arama sonuçları: *

1. Zultia

Hitman2 Oyun Çökmesi

Dün Akşamdan Beri Bi Bölümde Oyun 4 Kez Çöktü Girip 2 3 Dk Oynayinca Atıyor Pc Demi Sorun Var Die Full Mark Test Yaptım Ama Normal Sonra Rdr2 De Oynadim Hic Bi Sorun Yoktu Ultra Ayarlarda Hemde Bu Pc Hitman 2 Ultra Ayarlwrda 200fps Veren Bi Pc Acaba Sorun Bölümdemi Dedim Eski Ve Daha çok Pc Yi...
  2. Zultia

Sanırım Pc De Sorun Var

2 3 Gün Önce Gelen Ryzen 5 5600x Ve Rx6700xt Li Sistemim Şuan 3 Kez üst Üste hitman 2 Oynarken Oyun Çöktü Kapandı Sanırım Bilgisayarda Bişey Var Fazla Fan Hizi fln Oluyo Bazen Hafif coil whine Vardi eyw Dedim Ama Ses Arymaya Başladı ne oluyor bi fikri olan varmi tüm güb oynadım sorun yoktu şuan...
  3. Zultia

Bu Ses Normalmi sizce Napayim

Bu Sabah Geldi Pc Bi Kaç Saat Oynadim Ara Sira Ekran Karti Çok Yük Altına Binince Ince Bi Ses Geliyofu Ama fan Sedi Arasinda Karisiyodu ailedekilere Sorunca Duymuyoruz Dediler Simdu Valorsnt Oynarken Lobidr fps Kisitlamayi Kapattim Ve 1700fps Fln Oldu Bu Sed Baya Cikmaya Basladi fps Kisitlmayi...
  4. Zultia

The Forest'ta Bu Değerler Normal mi

Forest Ultra Ayarlarda Oynarken Değerler Bunlar Ekran kartı rx 6700xt kasaninin havalandirmadi iyi ama oda briaz sicak cpu sicakligi bana fazla geldi sizce normalmi ve fanlar bazen hizlanip yavasliyo ilk bilgisayarim pek anlamiyorum be yapmam gerej ve parcalarin sifir oldugunu nasil anlarim...
Geri