Arama sonuçları: *

1. RuLinG

Directx 11 yüklediğim halde gözükmüyor

Pc ye format atmadan önce directx 11 yüklüdüydü format attım ve valorant yükledim şimdi directx 11 olmadığı için hata veriyor açmıyor oyunu elimle directx 11 kuruyorum dxdiagdan kontrol ediyorum hala 10 da gözüküyor nasil çözebilir ne yapsam halledemedim
  2. RuLinG

Güç tuşuna basmadan PC çalışıyor ve görüntü gelmiyor ve kapatamıyorum

Güç kablosunu çekiyorum kapanıyor fakat tekrar taktığımda çalışıyor yine de görüntü gelmiyor ve power tuşumun etrafında mavi bir led var her çalıştığında yanıyordu bugün ise kasa çalışıyor ve tuşun etrafındaki led yanmıyor ama yinede çalışıyor ekrana da görüntü gelmiyor pc yi full söktüm geri...
  3. RuLinG

Mouse Ani Çevirmede Takılı Kalıyor

CS:GO oynarken ani dönüşler yapıyorum bir an takılıyor sonra düzeliyor ama raundu kaybediyorum bilen varsa yardım ederse sevinirim.
  4. RuLinG

İşlemci yanarsa bilgisayar çalışır mı?

Bende kasa çalışıyor ama goruntu gelmiyor işlemci yansa bile kasa çalışır mı acil cevap verirseniz sevinirim?
  5. RuLinG

Kasa calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor.

Mouse çalışıyor kasa çalışıyor görüntü gelmiyor ama Klavyenin NumLock tuşuna bastigim halde isigi yanmiyor bunun yanmamasi birsey ifade mi ediyor bana biri demişti sanki
  6. RuLinG

Termal macun olmassa bilgisayar calisirmi.

Termal macun olmadan bilgisayar çalışır mı?
  7. RuLinG

Power tusuna basiyorum calisip geri duruyor sonra kendisi tekrardan basliyor.

Güç tuşuna basıyorum bastırın gibi kapanıyor sonra tekrardan kendisi açıyor ekran hicbir şekilde görüntü gelmiyor ama pc çalışıyor.
  8. RuLinG

Bilgisayar calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor

Kasa Çalışıyor ama Ekrana görüntü gelmiyor acil yardım edin dün böyle sıkıntı yoktu
Top Bottom