Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

windows güncellememe sorunu

cümelten iyi geceler böyle bir sorun alıyorum sebebei nedir ürün anahtarım orjinal
  2. •KoRkMaZ•

Yeni bilgisayarda donma sorunu

3-4 ay onca aldığım bilgisayarda saçma bir şey oluyor. Aşırı oyun oynarım sabaha kadar. Hiç donma kasma fps drop yaşamadım maşallah bu güne kadar. Ancak oyun harici şeyler yaparken özellikle netflixten video izlerken donup kalıyor. Reset atmam gerekiyor sürekli. Bunu yaşayan bilen eden var mı...
  3. •KoRkMaZ•

acil yardım ssd de sorun mu var

arkadaşlar yeni sistem aldım. google olsun ya da herhangi bir şey bi an donuyor açtığım sayfayı küçültebiliyorum ama hiç bir şekilde üzerine bastığımda başka sayfaya giremiyorum. resetleyince düzeliyor. bi süre sonra tekrar oluyor. windows 10 pro işletim sistemi orjinal. ancak şunu farkettim...
  4. •KoRkMaZ•

CS 2 düşük FPS sorunu

arkadaşlar css2 de 30 fp alıyorum ayarları değiştirsem de değişmiyor sebebi ne olabilir intel grafik kartıyla mı çalışıyor acaba rt3050 var
  5. •KoRkMaZ•

Window işletim sisteminin orijinal olup olmadığını nasıl anlarım

İyi günler arkadaşlar freedos bir leptop almıştım daha sonra windows işletim sistemi alıp kurdum. Bilgisayara ek ssd ve ram taktırmak için servise yolladım. Servisteki teknisyenler bana işletim sistemi düzgün çalışmıyor orijinal olduğuna emin misiniz ? Gibisinden soru sordular. Bunu nasıl tespit...
Top Bottom