Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Valorant 2K'da 500fps alıyorum ama input lag?

2K da 500fps alıyorum fakat anlık kasma yaşıyorum, araştırdığım kadarıyla İnput lag ile alakalıymış. LoL de aynısını yaşıyorum yüksek fps aldıgımda input lag oluyor. Çözümü nedir?
  2. furkangorur

Işlemci OC yaptığımda PC açılmıyor?

imzamda sistem özelliklerim yer alıyor. AMD ekran kartı driveri üzerinden işlemciye OC yaptığımda anakarttaki 2 ışık yanıyor ve bios pilini çıkarıp takmazsam düzelmiyor.
  3. furkangorur

Anakartta ışık yanıyor. Pc açılmıyor

İmzamda sistemim yazıyor. 2 tane fan montaj ettim üst ızgaraya tek yaptıgım psu ya o 2 fanı bağlamak.sonra çalıştırdım ekran gelmiyor anakartta bu ışıklar yanıyor.
  4. furkangorur

Amd cpu boost yaptım sistem açılmıyor :D

İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Amd driverindan ekran kartı gpu boost yaptıktan sonra işlemciyide boost yaptırdım. Şuan PC açılmıyor Kasa ışıkları çalışıyor fan dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor 1731438302 Amd nin önerdigi cpu ve gpu boost yaptım kendim değer girmedim.
  5. furkangorur

RAM tüketimi arttığında PC donuyor?

sistemim: ✔️Ryzen 5 7500F ✔️XFX Radeon RX 6750 XT Core Gaming 12GB ✔️MSI B650M GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) ✔️Patriot 32GB(2x16) Viper Venom 6000mhz CL30 DDR5 ✔️Kingston 1TB Renegade ✔️MLD M500 Ultra 1TB ✔️DeepCool 700W 80+ 3-4 chrome sekmesi açık olduğunda LoL de dahi oyun donuyor...
  6. furkangorur

Sistemimde darboğazlık mı var

ryzen 5 5600 ve 6750xt DDR4 sistemim ile Cod:Blackops 6 da Extreme ayarlarda 150fps alıyordum. Bugün imzadaki sisteme geçtim ekran kartı hariç komple değiştik fakat Cod:Blockps 6 da Extreme de ortalama 90fps alıyorum bu nasıl oluyor? Ram 6000mhz de çalışıyor tüm driverlar güncel. 5600 işlemci...
  7. furkangorur

Darboğaz mı yaşıyorum?

ryzen 5 5600 ve 6750xt DDR4 sistemim ile Cod:Blackops 6 da Extreme ayarlarda 150fps alıyordum. Bugün imzadaki sisteme geçtim ekran kartı hariç komple değiştik fakat Cod:Blockps 6 da Extreme de ortalamA 90fps alıyorum bu nasıl oluyor? Ram 6000mhz de çalışıyor tüm driverlar güncel. 5600 işlemci...
  8. furkangorur

windows 11 den 10a dönme?

veri kaybı olmadan nasıl dönebiliriz? 500gb dosya var. Win11 ile format atmıştım yüksetlme yapmadım.
  9. furkangorur

Kasam dondu fanlar durdu ne yapmam lazım?

Arkadaşlar anakart ve ekran kartına güç gidiyor fakat kasa önündeki 3 fan ve tahliye fanı çalışmıyor. Sebebi nedir? Kasanın önündeki ışıklarda yanmıyor.
Top Bottom