Arama sonuçları: *

1. heisenberg3

Yeni Ekran Kartı Taktım Ekran Bulanık Gözüküyor

Bugün rx570imin yerine rtx 4060ı taktım fakat farkettim ki kart ile monitör uyuşmuyor (monitör eski olduğu için). Dönüştürücü alıp taktım monitörde dvi ve kartta hdmi olacak şekilde bu seferde bulanık gözüküyor sanki yazılar kaymış gibi. Bir de ayriyeten garip bir şekilde valorantta 1920x1080...
  2. heisenberg3

Uygulama Hata Veriyor Monitör Gidip Geliyor

AMDRSServ.exe - sistem hatası "Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü OpenCL.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir." Hatası alıyorum nasıl çözebilirim ? (Hatayı alınca monitörün üst kısmındaki renkler gidip geliyor.)
  3. heisenberg3

M2 SSDyi nasil takacagim

anakartim bu m2 ssd takmaya çalışıyorum sanırım 7 ve 14 numarali yerin biraz üstüne takılıyor ama anchor ile takmaya çalışırken o somonlara girmiyor nasil takacağım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  4. heisenberg3

Kliplerimi izlerken bilgisayar donuyor yardım

AMD softwareden oyundaki kliplerimi alıyorum kısa kısa 30sn kadar daha sonra 6 7 tane izledikten sonra pc kendi kendine donuyor. Güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. (Donmasının yanı sıra ram, anakart ve gpu rgbleri de takılıyor tek renkte detay olması açısından)
  5. heisenberg3

Monitöre Görüntü Gelmiyor Yardım

Kasayı temizlemek için çıkardım kabloları, kasayı temizleyip yerine geri koydum monitöre görüntü gelmiyor hdmi no signal yazısı var sadece. Kısacası çalışan şey gitti nasıl düzeltebilirim?
  6. heisenberg3

Windows şifre sifirlayamiyorum yardim lütfen

Bundan yaklaşık 1 ay önce format attim windows sifre koymamı istedi bende herhangi bir şifre koydum. Bugun pcyi açtığımda sifremin süresinin dolduğunu sifre yenilemem gerektiğini söylüyor fakat eski sifremi hatirlayamiyorum bu sebeple de şuan da pcye erisemiyorum nasıl cozebilirim yardimci...
  7. heisenberg3

Pc durduk yere donup kendini yeniden başlatıyor

Arkadaşlar buna benzer bir konu açmıştım şimdi de üstüne kendini yeniden başlatma eklendi sorunu daha çok açıklayacak olursam şu şekilde : Bazen kısa oyun klipleri alıyorum pcde ve bunları izlerken pc kendi kendine donuyor herhangi bir tuş kombinasyonu çalışmıyor ben de mecburen res tuşuna basıp...
  8. heisenberg3

Pc durduk yere donuyor

Arkadaşlar bazen kısa oyun klipleri alıyorum pcde ve bunları izlerken pc kendi kendine donuyor herhangi bir tuş kombinasyonu çalışmıyor ben de mecburen res tuşuna basıp yeniden başlatıyorum. Buna ek olarak daha çok son zamanlarda olan bir şey 1-2 oyunda bir problem yokken pc kendi kendine...
  9. heisenberg3

Armoury crate ekran kartımı görmüyor

Arkadaşlar armoury create kullanırken aslında ekran kartımı görüyordu sonrasında silmek gibi bir hataya düştüm tekrar yüklediğimde ise ram - anakart - mouse görmesine rağmen ekran kartı mı görmemeye başladı. Acaba daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ? Nasıl çözebilirim ? 1695987237 ekran kartımı*
  10. heisenberg3

pc donuyor yardım edebilir misiniz ?

Arkadaşlar oyun içinden aldığım kısa süreli klipleri izlerken pc donuyor buna ek olarak nadiren de google'da donuyor herhangi bir tuş çalışmıyor mecburen güç tuşundan kapatıyorum bunu nasıl çözebilirim veya bir bileşende problem varsa hangi bileşendedir ?
  11. heisenberg3

pc uygulamalar açıkken donuyor

arkadaşlar pcim uygulamalar açıkken donuyor ve herhangi bir tuş çalışmıyor mecburen power tuşunu kullanıyorum tekrar açtğımda ise wattman hatası yazıyor fakat bu olay ya online dersteyken ya da pcden kayıt aldığım ufak kesitleri izlerken yaşanıyor nasıl çözebilirim ?
Geri