Arama sonuçları: *

1. __ALİ__

Bu ethernet kablosu bana yetermi ? (Foto var)

Beyler ev interneti 50mbps bu kablo bana tam performans verirmi
  2. __ALİ__

Güç kaynağının şalterini kapatmak zarar verirmi

Cooler master in 80plus bronz sertifikalı 650 watt güç kaynağı var bilgisayar kapalıylen cızırtı geliyor beni rahatsız etmiyor fakat yinede çok sağlıklı bir sese benzemiyor “O/I” şalterini kapatınca kesiliyor hep kapalı kalsa sıkıntı olurmu
  3. __ALİ__

Darboğaz Varmı ? (FOTO VAR)

Beyler işlemcinin kullanım yüzdesinin düşük olması normalmi Rtx3050 asus İ5 12400f asus prime h610m d d
  4. __ALİ__

Windowsa girdikten sonraSiyah ekranda kalıyor

Şuan güvenli modla girdim nasıl düzeltebilirim
  5. __ALİ__

Kurtarma moduna giremiyorum

Şuan bilgisayar açılınca siyah ekran veriyor bunun için kurtarma moduna girmeye çalışıyorum ama bunun için yeniden başlatacağım bir yer lazım başka yolu yokmu ( bide siyah ekranı nasıl çözerim)
  6. __ALİ__

Mavi Ekran Uygulama sildikten sonra yeniden başlatınca siyah ekranda kaldı

Güvenli moda girerek antivirüs ve gta mod yükleyeci sildim sonra yeniden başlattım windows hesabına giriyor ama siyah ekranda kalıyor ne yapmalıyım ?
  7. __ALİ__

Bilgisayar açılınca bu ekran geliyor 5 dk ye düzeliyor

Bilgisayarı açıyorum bu ekranda 5 dk duruyor sonrasında normal masaüstüne atıyor sebebi nedir ( fare imleci falan var ) (Format atmak pek istemiyorum) Rtx3050 İntel 12400f
  8. __ALİ__

Bilgisayar açılınca bu ekran geliyor 5 dk ye düzeliyor

Bilgisayarı açıyorum bu ekranda 5 dk duruyor sonrasında normal masaüstüne atıyor sebebi nedir ( fare imleci falan var ) Rtx3050 İntel 12400f
  9. __ALİ__

Windows hesabıma girdikten sonra 5dk gri ekran kalıyor ( foto var )

Windows hesabıma giriyor ama sonrasında böyle kalıyor ne yapmalıyım ? Fare falan gözüküyor
  10. __ALİ__

Pc kapalıyken ses çıkarıyor elektrik harcar mı ?

Pc kapalıyken psu dan ses geliyor ve mousenin logo ışığı yanıyor elektirik harcarmı
Geri