Arama sonuçları: *

1. Ç

Msi Center BİOS GÜNCELLEMESİ YAPMA DİYOR

Arkadaşlar merhaba 9800x3d ve 9070xt parçalarım var.Msi x870e edge ti wifi anakartım var.MSİ CENTER bana sisteminizde sorun yoksa bios güncellemesi tavsiye edilmez yazıyor uygulamada.Sizce napmalıyım çok anlamıyorum bu işlerden.Ve bios tarihim 17.07.2025
  2. Ç

MONİTÖR LOL’e girince böyle kalıyor

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımla lole girerken böyle bir ekran çıkıyor karşıma anlamı nedir? Ekran kartı 9070xt https://hizliresim.com/il8e1ir
  3. Ç

Güncellemeden sonra açılmıyor

Arkadaşlar merhaba dün bilgisayarın windows update güncellemesi vardı onu yaptıktan sonra açılmadı hiç elektrik gelmiyor.ne yapabilirin
  4. Ç

Arkadaşlar bilgisayara elektrik gelmiyor

Arkadşalar merhaba bilgisayarımı bilgisayarcıya vermiştim elektrik gelmiyor diye bakmıştım orda çalışıyordu fakat eve gelip ben denedim bilgisayarım elektrik almıyor kabloyla bir alakası yok veya prizle lütfen yardım edin!
  5. Ç

Logitech G PRO X Superlight Ultra Hafif HERO scroll düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba 2023 EYLÜL'de aldığım Logitech G PRO X Superlight Ultra Hafif HERO isimli mousen scroll tuşunun üstüne basınca çalışıyor yeni sayfa vs. açıyor onda problem yok fakat sayfayı aşşağı veya yukarıya indirmek istediğim zaman hiç hareket ettirmiyor sayfayı yardım edebilir misiniz?
  6. Ç

gamepower skadi 2 kumandasını kaybettim nasıl kontrol edebilirim?

Arkadaşlar kardeşim gamepower skadı 240 sıvı soğutmanın kumandasını kaybetmiş ve kaybetmeden önce fanın ayarlarını sona getirmiş çok ses çıkıyor yardım edebilece kvarmı
Geri