Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

Lütfen Bilen Baksın Bilgisayarımda sesler kasıyor?

Bilgisayarımda sesler kasıyor. Masaüstü ve oyun fark etmiyor. Valorant oynarken sesli sohbet kullanınca da kasıyor, Google Play Games Beta'da oyun oynarken de. Sebebi nedir?
  2. Ben Tümay

Bilgisayardan Telefonla Konuşabilir Miyim?

Böyle bir şey mümkün mü? Telefonum Samsung. WhatsApp'tan değil normalden konuşuluyor mu?
  3. Ben Tümay

Bilgisayarım Drop Yiyor

Oyun oynarken veya video izlerken anlık olarak bilgisayarım kasıyor. GTA 5 ve BF gibi oyunları 3-4 ay öncesine kadar çok rahat oynarken şimdi girdiğimde oynayamayacak derecede drop yiyorum. Valorant'ta da arada gidiyor. Sebebi ne olabilir? Virüs programım var. Sistemim Asus RTX 2060 OC 6GB AMD...
  4. Ben Tümay

Çözüldü✓ Bilgisayarım Kapandı Ve Açılmıyor!

YouTube'da gezinirken bir anda bilgisayarım kapandı, fanlardan biri çok sesli bir şekilde dönmeye başladı. Ondan sonra kapattım ve tuşuna bastığımda açılmıyordu, klavye, mikrofon, kulaklık ve mouse ışıkları açılırken yanardı fakat onların ışıkları da yanmadı. Sebebi nedir? Zamanında bir kez daha...
  5. Ben Tümay

Windows 11 Ön Yükleme Sorunu

TPM 2.0'ı açtım fakat bu sefer ön yükleme açmamı istedi. Bios ile Windows UEFİ'yi seçtim ve onu da açtım fakat bir şey değişmedi, hala bunu diyor. Nasıl düzeltebilirim. Anakartım Asus B450M-K II modeli. 1698103028 TPM 2.0'ı açtım fakat bu sefer ön yükleme açmamı istedi. Bios ile Windows UEFİ'yi...
  6. Ben Tümay

Gigabyte Monitör Görüntü Vermiyor?

Az önce çalışan Gigabyte G24F-2 monitörümün parlaklığını azaltmak için arkasındaki tuşa dokundum ve tepki vermedi. Ardından monitör kapandı. Tekrar tuşa bastığımda açılışta gelen Gigabyte yazısı geldi fakat bilgisayar açık olmasına rağmen görüntü aktarmayıp tekrar kapandı. Tuşa bastığımda...
  7. Ben Tümay

Sıfırlama Ekranında Klavye ve Mouse Çalışmıyor!

Bu ekranda kaldım, hiç bir şey yapamıyorum. Ne yapmam gerek?
  8. Ben Tümay

Bilgisayar Açılmıyor!

Sebhilim bilgisayarını formatladı, açıldığında klavye ve mouse çalışmıyordu, Windows ekranı gelse bile, bizde USB etkin mi diye Bios'a girdik ve hiç bir şey yapmadan çıktık, açıldı. Bir kaç kez bios'a girdikten sonra bilgisayar açtığımızda siyah ekranda kalıyor ve hiç bir ekran gelmiyordu...
  9. Ben Tümay

Çözüldü✓ Bilgisayarım Kapandı Ve Açılmıyor!

Valorant oynarken görüntü aniden gitti. Bekledim açılmadı ve bilgisayarın tuşuna basarak kapattım. Tekrar açmak için tuşa bastığımda ekran kartı fanları çok sesli dönüyordu ve görüntü alamadım. Hiç bir şekilde bios'a dahi giremedim. Ne yapmam gerekli? Sistemim: RTX 2060 OC 6GB AMD Ryzen 5 5600...
  10. Ben Tümay

Çözüldü✓ 480GB SSD 222 Görünüyor?

1 Yıldır kullandığım SSD 480 GB iken bu hafta farkettim 222 gösteriyor. Sebebi nedir?
  11. Ben Tümay

Çözüldü✓ 2K 240Hz DP Kablosu Önerisi

2K Çözünürlükte 240Hz destekleyen DP kablosu önerir misiniz?
  12. Ben Tümay

Çözüldü✓ RTX 2060 Düşük Performans!

RTX 2060 OC ekran kartına ve R5 1600 işlemciye sahibim. İnternet cafeye gittim, GTX 1050 Tİ ve R5 1600 işlemcili bilgisayar benden daha yüksek FPS veriyor. Valorantta 100-200 FPS alıyorum, eskiden böyle değildi 300 altına nadir düşerdi. Ne yapmam lazım? Neden böyle oluyor sizce. NOT: Crack bir...
  13. Ben Tümay

Boşta CPU %99 Kullanımı?

Evet, bilgisayarım son 2 gündür boştayken bile %99 CPU kullanımına sahip. Böyle olduğu zaman değil oyun oynamak masaüstünde bile aşırı bir droplanma oluyor. Bu "UnrealCEFSubProcess" tam olarak nedir? Not: Sistemim kısaca RTX 2060 OC x Ryzen 5 1600 x 16GB Ram
  14. Ben Tümay

Çözüldü✓ Monster Laptop Şişme Sorunu?

Kullandığım Monster laptop'un touchpad'in sol tarafı şişti ve touchpad yerinden çıktı. Bu neden olmuş olabilir? Garantiye göndereceğim fakat bilgi edinmek istedim. Videoda detaylı gösterdim. Video: NOT: Video liste dışıdır ve 3 gün sonra sonra silinecektir.
  15. Ben Tümay

Çözüldü✓ Bilgisayarıma nerden indiğini bilmediğim uygulama?

Bilgisayarımda böyle bir uygulama var, ben indirmedim ve silemiyorum. Ne yapmam lazım?
  16. Ben Tümay

Oyunlarda drop yiyorum!

Forza horizon 4 oynarken ultra graik ayarlarında 100+ FPS almama rağmen drop yiyorum. Oyun 5 saniye donuyor ve kaldığı yerden devam ediyor, donduğu sırada oyun sesleri geliyor ama görüntü donuyor. Hiç bir oyunda böyle bir şey yaşamıyorum. Sistemim; Asus RTX 2060 OC Edition Ryzen 5 1600 16 GB...
  17. Ben Tümay

Çözüldü✓ Sistemimi 2. El Satsam Ne Kadar Eder?

Bilgisayarım ne kadar eder? Ekran Kartı: Asus 2060 6GB OC Edition İşlemci: Ryzen 5 1600 Anakart: Asus PRİME B450M-K II Ram: Xpg 8gb 3200MHZ Ddr4 SSD: James Donkey JD480 480GB HDD: Barracuda 3.5 1TB 7200rpm Kasa: Gamepower Horizon Mesh PSU: Gp-650 Apfc 650W 80+
  18. Ben Tümay

Bilgisayar temizliği

Sistemimi İnce hesap üzerinden satın aldım. 1,5 yıldır termal macun dahil hiç bir şey yapmadım. Sadece görünen tozları makina ile üfleyerek alıyorum. Bu yeterli mi? Değilse bilgisayarımı temizletebileceğim bir yer var mı? İnce hesap temizliyor mu? Not: Sen temizle diyecek arkadaşlar için...
  19. Ben Tümay

Çözüldü✓ ASUS PRIME B450M-K II Anakart'a Ryzen 5 5600x İşlemci Takılır Mı?

Merhaba, sorum basit. RTX 2060 Ekran kartına ve ASUS PRIME B450M-K II Anakart'a sahibim. Şuan kullandığım işlemci Ryzen 5 1600 ve performansını yeterli bulmuyorum. Amacım yüksek FPS.
Top Bottom