Arama sonuçları: *

1. S

Cpu ve Gpu tam kullanılmıyor

Selamlar, Sistemim Rtx3060 12 gb, r5 5500, 16 gb ram Xmp açık, İşlemci ve gpu kullanımı düşük yüzde 50 60 larda bazen yükseliyor, fps de düşüyor bunlarla beraber, yani cpu gpu az kullanılıyor nedendir, ne yapmam lazım ? Fotoğrafları ekledim.
  2. S

Steam pubg düşük fps R5 5500 RTX3060 kullananlar

R5 5500 Rtx 3060 12 gb 16 gb 3600 mhz ram 144 fps alıyorum fakat bi aksiyon olsun düşüyor ne yapmam gerekir ? Ayarlar konusunda yardımcı olabilir misiniz ? İnternette aynı sistem testlerinde daha yüksek fps veriyor. Teşekkürler.
  3. S

Mikrofon girişine kulaklık taktım, kulaklık girişi de bozuldu.

Kasanın önündeki kulaklık girişi çalışıyordu normal kullanıyordum, sonra mikrofon girişine taktım denedim, çalışmadı, sonra kulaklık girişine geri taktığımda kulaklık girişi de çalışmıyor, monitörün hoparlörü çalışıyor kulaklık takınca sesler gidiyor kulaklık da çalışmıyor. Çözümü nedir ?
  4. S

Kasa topladım çalışmıyor

Selamlar yeni bilgisayar topladım ama açılmıyor güç kaynağı FSP Hydro 80 Plus bronz 600 watt güç kaynağını kısa devre yaptım kasadaki fanları bağladım güç geliyor sonra sadece anakart gücünü bağladım ana kartta turuncu ışık yanıyor sistem açılmıyor, sistem Asus prime b550, r5 5500
Top Bottom