Arama sonuçları: *

1. F

Bilgisayar bir anda donup kitleniyor

Merhaba bilgisayar bir anda kitleniyor hiç bir şeye tepki vermiyor genelde rust'dayken oluyor ne klavye kombinasyonları hiç bir şeye tepki vermiyor araştırdım biraz pek sonuç alamadım sorun hakkında bilgisi olan var mıdır acaba sistem özellikleri şu şekilde ; Prime b450 RX6600 ryzen 5 5500 16gb...
  2. F

AMD Ryzen 5 5500 3.5ghz İşlemci Bozuldu

Merhaba Bilgisayarım tam olarak bu şekilde 2 gün önce bir anda ekran vermemeye başladı bugün bilgisayarcıya gösterdim her parçayı test etti sonuç olarak işlemci çalışmıyor şimdi bu işlemcinin aynısı yada daha üstünde anakarta uyacak işlemci önerir misiniz teşekkür ederim.
  3. F

Anlık FPS Drop-Takılma Sorunu

Merhaba HP Pavilion Gaming Laptop 15-dk2084nt cihazım var özellikleri şu şekilde ; i5-11300H İşlemci 8GB RAM RTX3050Ti 8GB Ekran Kartı Var. Valorantta fpsim 160-200 arasında oynuyor ama oynaması sıkıntı değil bir anda adam gördüğümde yada skiller havada uçuştuğunda bir anda fps drop yiyorum...
  4. F

Çözüldü✓ Lenovo laptop fiyat bilgisi

Merhaba arkadaşlar lenovo idepad gaming 3 laptopum var ne kadar eder fiyat bilgisi alıcaktım bilgili arkadaşlar tarafından gtx1650 4gb ekran kartı 512gb ssd Amd ryzen 5 4600h işlemci 8gb ddr4 ram 15.6fhd 120hz ekran var
Geri