Arama sonuçları: *

1. wien

Win 10 ltsc kullanmak

Merhaba windows 10 ltsc sürümünü kurmayı düşünüyorum bu sürümü kurarsam windows 10 olduğu için güncel oyun veya yazılımları kullanırken sorun yaşarmıyım windows 11 güncellemem gerekir mi?
  2. wien

Anakartta CPU ışığı yanıyor bilgisayar açılmıyor

Merhaba bilgisayarım gayet güzel sorunsuz çalışıyordu. Bir gün bilgisayarı çalıştırdım ama açılmadı sadece fanlar dönüyor ve ışıkları yanıyor. Bilgisayar Bios ekranına bile gelmiyor. Bilgisayarı kapatmak için güç tuşuna basılı tuttum reset tuşuna bastım ama çalışmadı sadece güç kaynağının...
  3. wien

Oyun oynarken masaüstüne atıyor ama hala oyundayım

Dostlar oyun oynarken bazen oyun donuyor (yaklaşık 5 saniye) sonra beni masaüstüne atıyor ama gerçek masaüstü değil yani mouse tıkladığım zaman oyunda ateş ediyor ama görüntü masaüstü görüntüsü sonra başlat tuşuna basınca gerçek masaüstüne atıyor oyunu kapayıp açarak çözüyorum ama csgo gibi...
  4. wien

Oyun oynarken masaüstüne atıyor

Dostlar oyun oynarken birden oyun donuyor sonra masaütü ekranı geliyor ama ben hala oyundayım mouse fln tıklayınca ateş ediyor neden olabilir acaba ekran kartı sürücülerim güncel yeni formatladım (format atmadan öncede oluyordu) monitör kablom sağlam piyasadaki en iyi dp kablosunu aldım galiba...
  5. wien

CS:GO OBS SİYAH EKRAN

Dostlar obs de csgo kaydetmek istediğimde ekran siyah ekran oluyor ama bu csgo yayıncıları (xantares,niko,imorr) bunlar nasıl obs den yayın açıyor bende ekran siyah gözüküyor.
  6. wien

Oyun oynarken Pc kitleniyor

Dostlar merhaba uzun zamandır bilgisayarımda bu sorunu yaşıyorum. Sistemim D.A V2.5 . Oyun oynarken oyun donuyor sesler bir süre geliyor sesler gidiyor ekran no sinyal hatası oluyor ve kasa çalışmaya devam ediyor.Bilgisayarın reset düğmesine basmadan sorun çözülmüyor. Sebebi ne olabilir dostlar...
Geri