Arama sonuçları: *

1. paleira

Steamde witcher 3 oynarken dualsense kullanıyorum oyunda xbox tusları gozukuyor

steamde witcher 3 oynarken pcye dualsense baglıyorum fakat oyun içinde xbox kolunun tusları gozukuyor ucgen yerine y gibi bunu nasıl dualsense e ayarlayabilirim
  2. paleira

Darboğaz yapar mı

rtx 3070 - i5 12400f 2k monitör için darbogaz yapar mı işlemci degisiminde hangi islemci alınabilir
  3. paleira

Lol ve valorantı bilgisayardan kaldıramıyorum

masaüstünden oyunlara tıkladıgımda acılmıyordu denetim masasından kaldırmaya calıstım ama kaldırılmıyor nasıl kaldırabilirim
  4. paleira

Lol acılmıyor denetim masasından silmeye calısıyorum silinmiyor nedeni nedir?

league of legends acılmıyor youtube dan video cozumlere baktım fakat hicbiri ise yaramdı en son silip tekrar yuklemeye karar verdim denetim masasından program kaldıra girdim oradan silmeye calıstım fakat ne valorant ne lol ne de riot client kaldırılmıyor sebebi nedir ?
  5. paleira

bluetooth kullanamıyorum

win 11 pro kullanıyorum bluetooth açamıyorum aygıt yöneticisine girdiğimde bluetoothu göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  6. paleira

biosun güncel olup olmadığına nasıl bakabilirim

soruyu yukarıda sordum
  7. paleira

kasada kabloyu ekran kartina mi takacagiz anakarta mi

klavyeyi kulakligi monitörü kasada anakarta mi bağlıyoruz yoksa ekran kartina mi veya ikisi de olur mu farki var mi acaba
Geri