Arama sonuçları: *

1. an0maLYYY

CHROME ARAMA ÇUBUĞU GEÇMİŞİ NASIL KALDIRILIR

Arkadaşlar arama çubuğunda daha önce yazdığımız şeyler gözüküyor. Bunu nasıl kapatırız? Eklentiler dışında.
  2. an0maLYYY

BU RESİMLERİ SİLEMİYORUM

Gördüğünüz seçili resimleri hiç bir şekilde silemiyorum. Ordan gitmiyor. Gördüğünüz gibi üstteki sil tuşu da aktif değil. Nasıl silicem?
  3. an0maLYYY

HP DESKJET için mürekkep önerisi?

HP Deskjet için kaliteli adam gibi bi mürekkep lazım. Mürekkep markalarından anlamadığım için soruyorum. Bi tane var elimde ama hemen bitiyor sinir krizi geçircem.
  4. an0maLYYY

GTA 5 menüde fanlar coşuyor!

Arkadaşlar GTA 5'in menüsüne girdiğim anda fanlar fena coşuyor, motor gibi yani duysanız şaşarsınız. Sonra oyuna girince kesiliyor. Çok garip bir durum neden böyle acaba bilen var mı?
  5. an0maLYYY

Güncel olarak Windows 11 mi 10 mu?

Arkadaşlar sizce artık Windows 11 e geçmenin zamanı gelmiş midir. Geçmeli miyim?
  6. an0maLYYY

Valorant HWID kaldırma? (hile açmadım kilitlemeyin)

Öncelikle arkdaşlar hile açmadım. Kimse burda gelip boş yapmasın. Ahmaklığıma geldi skinchanger açmak istedim, açarken ban sebebi olucağını düşünmemiştim. Hele HWID ban hiç beklemiyodum. Bu yüzden moderatörler onaylarsa sevinirim. Skin changer da hile değil mi diye sorabilirsiniz ama kimsenin...
  7. an0maLYYY

Valorant HWID ban kaldırma?

Arkadaşlar yazılım dünyasında her şeyin bir şekilde ücretsiz bir çözümü var ama bu HWID banını kaldırmanın bir yolu yok mu ya? Ne denediysem olmadı. Bildiğiniz kesin işe yarayan bir yöntem var mı? Ücretsiz.
  8. an0maLYYY

BİLGİSAYARI 2 YE BÖLMEK?

Arkadaşlar öncelikle tek diskim var ve amacım bilgisayarda 2. kullanıcı gibi bişey açmak ve birini ana bilgisayar gibi diğerini ise riskli dosyalar indirmek için vesaire kullanmak. Riskli dosyalar indirdiğim yere virüs bulaşırsa diğer tarafın etkilenmemmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.
  9. an0maLYYY

Oturumun birine bulaşan virüs diğer oturumu etkiler mi?

Tek bilgisayarım ve tek diskim var. Soru başlıkta. Oturumun birine crackli veya riskli programlar yüklemeyi planlıyorum, ana oturumum eğer diğer oturuma virüs bulaşırsa bu virüsten etkilenir mi? Etkileniyosa etkilenmemesi için ne yapabilirim. Veya ihityacımı gidericek başka bi yöntem var mı?
Geri