Arama sonuçları: *

1. Mechanist

Bilgisayar durumum nasıl ?

Dostlarım bildiğim bilgisayar detaylarını gösteren her şeyi açtım ve ss aldım bilen arkadaşlar bilgisayar durumum hakkında bir bilgi verebilir mi ? hani düzgün çalışıyor mu ? her hangi bir sıkıntısı var mı yada yapmam gereken başka bir test falan? şimdiden çok teşekkür ederim :)
  2. Mechanist

reCAPTCHA Doğrulama Sorunu ! [ÇÖZÜLDÜ]

merhaba arkadaşlar günlerdir girdiğim doğrulama isteyen bütün sitelerde bütün tarayıcılarda bu sorunla karşılaşıyorum , nolur çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  3. Mechanist

Google Aramalarda Reklam Sorunu !

Merhaba arkadaşlar beni delirten bir sorunlar karşınızdayım bunun çözümünü bilen varsa nolursun yardımcı olsun çünkü çıldırmak üzereyim şimdi normalde Google chrome da arama yaptığımda mesela amazon normal işte amazon.com sayfası gibi sonuçlar çıkıyordu fakat 2 gündür google'da aramaların...
  4. Mechanist

Kuruluşunuz tarafından yönetiliyor sorunu ! [Sorun Çözüldü]

Merhaba dostlarım dünden beri bilgisayarım google chromda oluşan bir sorun beni nerdeyse delirtmek üzere kuruluşunuz tarafından yönetiliyor sorunu var google chromumda ve malwarebytes denedim olmadı regedit üzerinden google chrome silmeye çalıştım ama silmiyor hiçbir şekilde kurtulamıyorum bu...
  5. Mechanist

Sakın Bu Hataya Düşmeyin ! (AMD catalyst Control Center )

Arkadaşlar merhaba benim herhangi bir sorunum yok fakat yaşadığım kötü bir tecrübeyi sizinle paylaşmak istedim ki sizde bu duruma düşmeyin :) şimdi ben 2 gün önce amd catalyst Control Center indirdim ve kurdum fakat gördüm ki uygulamanın AMD Radeon Software den bir farkı yok hatta radeon...
Geri