Arama sonuçları: *

1. D

AMD radeon ayarlar gözükmüyor

merhabalar dünden beri bu sorunla yüzleşmeyi deniyorum monitörün ekranı bir anda gidiyor ve amd radeon fotoğrafta attığım gibi oluyor ve bazı ayarları göremiyorum ne yapmalıyım? Sistem; Rx 6600 Ryzen 5 5500 Gigabyte B450m s2h 8+8 3200mhz ram
  2. D

Görev yöneticisindeki kimlik bilgisi kayıt yöneticisi

fotoğrafta attım nedir bu?
  3. D

Mouse'nin takılması ve kulaklıktan bip sesi gelmesi

birkaç gün öncede konu açmıştım ama pek yardım eden olmamıştı yine yazıyorum discord arkadaşlarımla konuşurken sesimin 1 saniye civarı kesildiğini söylediler bende şaka falan yapıyorlar zannetim ama sesim giderken mouse'nin imlecide takılıyordu aklıma bundan 1 ay önce falan bazı günlerde...
  4. D

kulaklığa bip sesi gelmesi

1 kısa bip sesi geldi ekran kartı yenileme tuşunda çıkan sesle aynı ses geldi ne yapmalıyım?
  5. D

Windows 11 mouse takılma sorunu

Mouse takılıyor ve Discord'da arkadaşımla konuşurken anlık sesim gidiyor. Ekran kartı driveri yüzünden sandım. DDU ile eski sürüm yüklendim ama nafile. Sizce ne yapmam lazım? Ram 8+8 3200mhz cl16 anakart Gigabyte B450m s2h işlemci Ryzen 5 5500 Ekran kartı Rx 6600 SSD 120gb James Donkey HDD 1tb...
  6. D

Görev yöneticisindeki wimserv.exe nedir?

Fotoğrafı biraz kötü çektim ama gördükten birkaç saniye sonra kayboldu. Sizce neden olmuştur?
  7. D

Bilgisayar bir anda donuyor

Merhaba sadece masaüstünde dolaşırken falan oluyor oyundayken olmuyor bilgisayar donuyor 2-3 kere oluyor donmalar 2 saniye civarı sürüyor ne yapmam lazım?
  8. D

Steamweb helper ve Discord fazla RAM kullanımı

Bugün başıma geldi Discord 900 MB steamwebhelper 1000 MB RAM kullanıyordu kapatıp açınca düzeliyordu yine başıma gelirse ne yapmalıyım?
  9. D

Rainbow six girerken pcnin yeniden başlaması

neredeyse hergün oluyor ve minidump dosyasıda geliyor beraberinde bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim. https://drive.google.com/file/d/12Rh7MA7BhKP5GYjTq9GyUHFDvvLFXTgr/view?usp=sharing
  10. D

Pc kendini bir anda restartladı

minidump dosyasındaki dosyayı attım incelerseniz sevinirim. Not: birkaç gün önce'de aynısı oldu. https://drive.google.com/file/d/1LhZi6LaPfLQ6oI8n1A2VbM-iJWFmG-jn/view
  11. D

Bilgisayar durduk yere kendini yeniden başlattı

Merhaba arkadaşımla Discord üzerinden konuşurken bir anda bilgisayar kendini yeniden başlattı konulara göz atarken fotoğrafta attığım şeyi gördüm sizce neden kaynaklanıyor? https://drive.google.com/file/d/1GhOkYP5IB5VeASuG9Ga4QvZyoyMfSdz2/view
  12. D

Görev çubuğundaki bu şey nedir

bugün gözüme çarptı kapatamıyorumda bu nedir? ve tıkladığımda 1 saniyeliğine yayınla olarak gözüküyor.
  13. D

Görev yöneticisinde 2 tane cmd var

Son birkaç gündür gözüme çarpıyordu. Biri İngilizce biri Türkçe, sizce ne olabilir?
  14. D

Yerel disk C'de adını bilmediğim klasörler var

merhaba eskiden baktığımda yoktu fotoğraflarda attığım dosyalar var ne yapmalıyım?
  15. D

Kasa ses yerleri bozuk ne yapmalıyım?

yaklaşık 1 yıldır bu sorunum var sorun bios pilini 1 yıl kadar önce çıkarmıştım ve çıkarıp geri taktıktan sonra kasadaki ses yerlerinden ses gelmemeye veya değişik cızırtı sesi gelmeye başladı.Kasanın ön ve arka jak girişlerini denememe rağmen durum aynıydı durumu harici ses kartı ile çözdüm...
  16. D

Kasa Jak girişleri bozuldu

Sorunumun başlama şeklini söyliyeyim birkaç ay önce bilgisayarımın bios pilini çıkarıp takmak zorunda kalmıştım ve tam o sırada kulaklığımı bilgisayara taktığımda sadece cızırtı vb sesler geliyordu.Bende usb ses kartı aldım ama maalesef kaliteli olmayanlardan ve birkaç ay sonra kulaklığımın sol...
  17. D

USB ses kartı Kulaklık bozar mı

Konuya başlamak istiyorum. Bundan yaklaşık 5 ay önce falan kasanın anakartından BIOS pilini çıkarıp takmıştım. Bilgisayarı yeniden açtığımda ise kasanın ön ve arka jak girişlerine kulaklığımı taktığımda sadece cızırtı sesi geldiğini fark ettim. Ben de USB ses kartı aldım. 5 ay sonra kulaklığım...
  18. D

RX 6600 apex düşük fps

Sistem; RX 6600. Ryzen 5 5500. 8 GB RAM 3200MHz. Gigabyte B450M S2H. Sorun dün Apex'te 160 FPS arasında oynarken bugün ani FPS dropları yemem, sorun nedir? (DDU ile driver silip yükledim)
  19. D

Ram modu nası ayarlanır

Kısaca özet geçeyim yeni işlemci aldıktan sonra 1 kere mavi ekran yedim o sorunu çözdüm ama günde 3 kere pc donuyor ve reset atmak zoruna kalıyorum maalesef fotoğrafta sistemim var fakat adamın yazdığı 2.satırdaki ve 3.satırdaki şeyleri nasıl uygulayacağımı bilmiyorum 1670752536 voltaj...
  20. D

RAM QVL nedir ve Ram modu nasıl ayarlanır

Merhabalar hemen fotoğrafı atayım sorunumu orada belirttim ama adamın işlemcim hakkında yazdığı yerdeki yeri anlamadım Ram modları ve QVLyi nereden ayarlayabilirim
Geri