Arama sonuçları: *

1. B

RTX 5070 ve 7500F için kaç w psu gerekiyor?

Arkadaşlar rtx 5070 ve 7500f ikilisini kullanmayı düşünüyorum kaç w psu alsam uygun olur acaba? Ben en düşüğünü merak ediyorum yani daha iyi olabilecekleri değil de en düşüğünü söylerseniz iyi olur. Sistem rtx 5070 7500f xpg lancer rgb 2x16 6000mhz cl30 asus prime b650m-k
  2. B

Fast boot kapalı ama yinede bilgisayar hemen açılıyor

Arkadaşlar fast boot kapalı ama bilgisayarım açılırken bios tuşlarına basma ekranı gelmeden açılıyor. Ekranda direkt asus yazıyor daha sonra masaüstüne atıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
  3. B

Dolu hdd ve ssd üstüne yeni parçalar takılır mı?

Arkadaşlar ben kullandiğim sistemde ekran kartı, işlemci, ram ve anakartımı satıp yerine yenilerini aldım. Ama ssd ve hdd olarak aynı şeyleri kullanmaya devam ediyorum. Eski parçalarımı satmadan önce format atmadım. Yani hdd ve ssd içindeki her şey eski parçalar takılıyken yüklediğim gibi...
  4. B

ses kartı nasıl öğrenilir?

Arkadaşlar razer blackshark v2x almayı düşünüyorum fakat ses kartınız iyiyse alın diyorlar. Ses kartımı nasıl öğrenebilirim?
  5. B

corsair kulaklık driverlarını bilgisayarımdan nasıl kaldıracağım

Arkadaşlar corsair gaming kulaklık aldım fakat memnun kalmayıp iade ettim. Şu an başka marka bir kulaklık takılı olmasına rağmen denetim masasında arka planda hala corsair gaming headset drivers diye bir şey çalışıyor. Kulaklığın driverlarını nasıl kaldıracağım?
Geri