Arama sonuçları: *

1. M

telefon doğrulaması için site (önemli)

beyler selamlar, bir iş için sürekli hesap açmak ve her hesaba da ayrı telefon numarası girmek zorundayım. işlerim küçük iken dostlarım tanıdıklarımdan alıyordum ama artık alacak kişi kalmadı, bunun için belli bir ücret karşılığı bu işi yapan siteleri araştırdım ve para yatırdım. ama pek bir...
  2. M

uefi disk windows kurulumu sonrası disk silinmemesi

uefi disk windows kurulumu sonrası disk silinmemesi gibi bir sıkıntı yaşıyorum yeni windows kurdum herşeyim gitti olarak gözüküyor ama bu bilgisayara girdiğimde diskte 40gb yer var yardımcı olursanız sevinirim
  3. M

kali linux Hedef yolu 'instax' halihazırda mevcut ve boş bir dizin değil hatası

kali linux Hedef yolu 'instax' halihazırda mevcut ve boş bir dizin değil hatası alıyorum çözümünü ve nedenini bilen var mı?
  4. M

linux tabanlı uydu alıcısına tarayıcı nasıl kurarım

linux tabanlı uydu alıcısına tarayıcı nasıl kurarım beyler? 1634347217 1634347241 arnix smart uydu alıcısı
  5. M

dosya opera logolu kod sayfası şeklinde iniyor

beyler selam VMware indirmeye çalışıyorum ama dosya opera tabanlı 64.bundle şeklinde iniyor yardım edebilecek arkadaşlar yazabilir mi?
  6. M

PC kendi kendine bişeyler açıyor

Beyler selam PC kendi kendine bişeyler açıyor Windows arama yerine giriyorum kendi kendine random atıyor falan format attım hala aynı klavye de sorun olabilir ama nedir başına daha önce gelen var mı?
  7. M

depolamam 500gb 130gb kaldı ama fazla oyun yok

beyler s.a 500gb m2 var bende oyunlarım bf1 csgo rainbow six Shadow of the Tomb Raider 130 gb bos yerim var torrent işlerine bulaşmıstım acaba dosya falan mı kaldı oyunlarımı silmeden nasıl tararım
Geri