Arama sonuçları: *

1. F

Kasa açıldıktan sonra kapanıyor

Herkese selamlar oyunda iken görüntü gitti daha sonra bilgisayarı açmaya çalıştığım zaman Windows ekranı gelip 1 saniye sonra yine no Signal uyarısı aldım ve şimdi de açmaya çalışırken böyle hata alıyorum
  2. F

Kasadan bilgisayarı kapatinca kapanmıyor

Birden görüntü gitti ama kasa çalışıyordu sonra monitörü açtığımızda no ddp Signal from hatası aldım ve kasayı tuşundan kapatmaya çalışıyorum ama olmuyor sorun ne olabilir
  3. F

Güç kaynağının fişini takınca sigorta atıyor

Herkese iyi günler dünden belli problem yaşıyorum dün hiç bişi yoktu pc açtım açılmadi sigorta attı ve bugün de sorunu anlamaya çalıştım monitörün güç kablosunu takınca monitöre görüntü geliyor ama güç kablosunu takınca sigorta atıyor power: high power 850+80 Gold psu almıştım Max 1 ay oldu...
  4. F

Bilgisayar fişi takınca sartel atıyor

Dün hiç bişi yoktu normal kapattım bugün tam açım derken bilgisayarı açma tuşuna bastım sartel attı ve 3-4 kere böyle oldu açılmıyor sorun ne olabilir Psu: high power 850+80
  5. F

Windows 10 mavi ekran

Dün bilgisayarı kapattım bir sıkıntı yoktu ve şimdi açtım mavi ekran veriyor ekran kartı kullanımı falan 0 gözüküyor sonra 21 1 saniye sonra tekrar 0 a düşüyor Durdurma kodu: clock watchdog timeout
  6. F

Bilgisayarım donuyor

3 gün önce bilgisayar ssd görmemeye başladı bir şekilde açtım ama çok donuyordu 10 dakikalık donmalar gibi bugün yeni SSD ve işlemci taktım fakat sorun yine aynı format atmak istediğim zaman da format atıyorum yeniden başlatıp tekrar format yerine atıyor ve ssd görmüyor sorun ne olabilir...
  7. F

Valorantta kaç fps alırım

Sistem: Ryzen 5 3600 Sapphire nitro plus rx580 8 GB 8x2 3200 mhz Asus prime b450m k 2 120 GB ssd
Geri