Arama sonuçları: *

1. O

Bluetooth dongle sorunu

Arkadaşlar selam. PC’de dualsense kullanabilmek için tp link ub500 dongle kullanıyorum. Ancak kasayı tvye bağladığımdan beri kopmalar gecikmeler yaşıyorum yaklaşık 2 metre mesafe var bu problemi nasıl çözebilirim? Daha uzak mesafeden çekebilecek bir Bluetooth adaptörü var mıdır?
  2. O

Ekran kartı için rgb sleeve kablo almak istiyorum

Merhabalar arkadaşlar. Bu custom işlerine yeni giriyorum internette çok güzel rgb güç kabloları görüyorum ben de almak istedim ve internetten ekteki kabloyu buldum bu benim ekran kartım ve anakartım ile uyumlu mudur yardımcı olabilecek var mı? (8 pin vga yazıyor acıklamasında) Ekran kartı rtx...
  3. O

Valorant fps drop sorunu

Valorantta tur içinde ve tur sonunda fps drop sorunu yaşıyorum normalde 300+ fps alırken tur içinde smok ve skiller atıldığında fps 200e kadar düşüyor ve ben 240hz monitör kullandığım için kasıyormuş gibi görünüyor. Bir de tur sonu aynı sorunu yaşıyorum yok mu bunun bir çözümü? (İ5 12400f- rtx...
  4. O

Windows güncellemeleri nasıl kapatılır

Win10 home kullanıyorum güncellemeler nasıl kapatılır bilen var mi
  5. O

Modart m9 memnuniyet durumu?

Arkadaşlar selam. Al-satcılardan modart m9 almayı düşünüyorum alıp kullananlar memnun mu durumlar nasıl? Önerir misiniz
  6. O

Valorant anlık takılma sorunu

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var artık kafayı yemek üzereyim. Bundan 6 ay önce bir kasa topladım r5 5600x ve radeon 6600. Sonra ekran kartı baya sinirimi bozuyordu sürekli wattman hatası vs kuzenimle kartları değiştik zaten sadece fps oyunu oynuyorum onun 1650 süperini aldım yoluma devam ettim...
Geri