Arama sonuçları: *

1. ege_onall

Mavi Ekran Sıvı soğutucu hakkında yardım lazım

Beyler cooler master 360 mm sıvı soğutucu aldım elimdeki anakartım gigabyte b550 ds3h zaten ışıklarını kontrol edemeyeceğimi biliyordum argb girişi olmadığı için şuan sıvı soğutucunun montajını yaptım içinden işlemciye gelen bakır kısımdan 3 pinli bi kablo çıktı pompanın kablosu sanırım bunu...
  2. ege_onall

Sıvı soğutucum arada çalışmıyor

Elimde msi b240 sıvı soğutucu var arada bilgisayarı açtığımda çalışmıyor tekrardan kapatıp açınca düzeliyor bazen 2 kere denemem gerekiyor daha önce böyle bir sorun yaşayıp çözen varsa yazabilir mi acaba
  3. ege_onall

5600-3070 düşük fps sorunu

beyler sistemde valorant ve csgoda düşük fps problemi yaşıyorum sizce sebebi ne olabilir düzeltmek için neler yapabilirim
  4. ege_onall

Mavi Ekran Fan Çoklayıcı Güç girişi Yardım

Kankalar çıkarırken heralde beceriksizlik yaptım 3 tanesini kırdım yanlışlıkla fotoğraflarını bırakıyorum aşşağıya , düzelir mi bi yerde yoksa yenisini mi aliyim alıcaksam kaç para bi de onu da bilen yardımcı olursa sevinirim
  5. ege_onall

Mavi Ekran Format için iso indirememe sorunu

format atmayı biliyorum bilgisayara bi format atıcam 1tb m2ye geçmek için diğerine de windows kurucam ama bi türlü inmiyor saniyede 200kb indiriyor speedtest yapıyorum 65mbps veriyor neden bu sorunla karşılaşıyor olabilirim
  6. ege_onall

12400f ile anakart hakkında soru

https://www.n11.com/urun/gigabyte-b760m-ds3h-intel-b760-5333-mhz-oc-ddr4-soket-1700-matx-anakart-29988169?magaza=hemabilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel arkadaşalar yukarıda bıraktığım anakartı alıcam da buna ek işlemci olarak 12400f veya 13400f almayı...
  7. ege_onall

Driver güncelleyince rdrde yaşadığım fps sorunu

arkadaşlar asus 3060ti var kasamda driver güncelledim demin sabah 100 küsür olan rdrdeki fpsim şuan 50lere düşüyor DDU ile ekran kartı driver silip tekrar en günceli yükledim ama yine fps sorunum düzelmedi tam olarak hangi sürücüyü yüklemeliyim bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  8. ege_onall

Nvidia sürücü güncelledim

arkadaşlar merhaba elimde asus 3060ti var rdrde normalde qualityde 100 fps alıyorum şuan sürücü güncelledim ve rdrye girdim fpsim 45-50 arası geziyor sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi
  9. ege_onall

kasamın fanlarını kontrol edemiyorum

arkadaşlar kasanın fan hızını kontrol edemiyorum h610m anakart kullanıyorum fanların bağlantı kablosu anakarta yetişmediği için çoklayıcı aldım bugün bağladım system1 den ve system 2den fan hızını full speed de yapsam manualden seçip de arttırsam hiçbir şekilde değişmiyor ne yapmam gerekli
  10. ege_onall

Yeni topladığım sistemdeki fan sorunu

arkadaşlar yeni bi kasa topladım 650w 80+ psu var kasada fan girişlerini de doğru yerlere yaptım ama hangi modda veya renkte açarsam açiyim fanlar deli gibi renk değiştiriyor bu durumda ne yapmalıyım
Top Bottom