Arama sonuçları: *

1. BeroGreen

Lossless Scaling düşük sistemde fpsi daha da düşürüyor

Arkadaşımla aynı oyunlarda denedik. İmza kısmımda yer alan sistemde fpsim her türlü 2 katına çıktı her oyunda. Ama aynısını o yaptığında daha da düştü fpsi ve oynanmayacak hâle geldi oyun. Şimdi bakın oyunu PENCERELİ modda açtık ikimiz de ve PROGRAMIN FPS SAYACINDAN baktık. Buna rağmen hem diğer...
  2. BeroGreen

Mavi Ekran Mavi Ekran Problemi (VIDEO_TDR_FAILURE)

Arkadaşlar şöyle bir mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Araştırdığımda insanlar sadece eski ekran kartlarında yaşamışlar bu problemi ve çok büyük bir kesim benim gibi laptopta yaşamış. İşlemci: R5 6600H Ekran Kartı: 3050TI. Driverlar güncel.
  3. BeroGreen

Windows 11'de Sesler "Sistem Sesleri" ile Beraber Yükselmiyor

Arkadaşlar Win10'da bilgisayarın sesini ne kadar açarsak ya da ne kadar kısarsak diğer bütün uygulamaların da sesi onunla aynı düzeye gelirdi ama Win11'de bu olmadığı için sesle ilgili sürekli kıs, sürekli aç sorunu yaşıyorum. Çözümü var mı?
  4. BeroGreen

Çözüldü✓ Ekran parlaklığımı artıramıyor ya da azaltamıyorum.

Bugün ilk kez başıma geldi. Bütün driverlarım güncel ama Driver Booster "AMD Graphics(TM)" (tam hatırlayamadım) diye bir sürücüde hata olduğunu söylüyor ve kendisi de düzeltemiyor. Ekran parlaklığımı HİÇBİR şekilde düzenleyemiyorum. Henüz yeniden başlatmayı denemedim. Çünkü oyun indiriyorum. Ha...
  5. BeroGreen

Discord'u tamamen kaldıramama sorunu

Merhaba arkadaşlar, Discord'u bilgisayarımdan tamamen kaldırmış olmama rağmen (localappdata, appdata vs her yerden) her açılışta virüs misali 2-3 dakika sonra bir anda ekranda beliriveriyor. Bu durum benim aşırı sinirimi bozdu ve canımı sıktı. Bilgisayarda Discord'un "D" si bile bulunmazken...
Geri