Arama sonuçları: *

1. L

masaüstü recovery dosyası

arkadaşlar bugün bilgisayarımda bir dosya belirdi recovery.dat isminde sildiğim zaman bi kaç zaman sonra tekrar masaüstünde beliriyor virüsmüdür değil midir anlamadım daha önce böyle bişey olmadı zararlımıdır
  2. L

boş 9GB SSD yer kaplaması

treesize uygulamasından yer kaplayan uygulamalara bakınca söyle bir dosyalar gördüm acaba gereksiz mi silmeyi düşünüyorum boş yere yer kaplamasın?
  3. L

fps drop,kasma sorunu pubg

arkadaşlar pubg mobile (pc) yükledim oyun 90fps-60fps ama çok fps drop yiyor sebebini bilen yazabilir mi? steam pubg de bu kadar kasma yok neden böyle oluyor? ekran kartı: asus 6700xt dual 12gb işlemci: amd ryzen 5 5600 ram: 12gb
  4. L

dengesiz fps sorunu?

arkadaşlar çok kısa bir sorunum var normalde valorant oynarken fps 350 500 arası dışına çıkmıyordu bir kaç gündür fps 1saniye veya 0.5saniyelik 159,150 civarına düşüyor fpsi 165'e sabitlediğim zaman 166,164 gibi rakamlar arasında bazen oynuyor bu sorun nasıl ortaya çıkmış olabilir? + olarak...
  5. L

internetten alınan mbps sorusu

arkadaşlar kısaca evimdeki internete kablolu bağlantı kurduğum zaman ağ bilgilerine girdiğim zaman 100 mbps bağlantı hızı oluyor ama bilgisayara wifi adaptör bağladığım aynı internete bağlandığım zaman bağlantı hizi 144'a çıkıyor kablolu internetden daha fazla mbps almam gerekmiyor mu? ben mi...
  6. L

1080p monitörü 2,4k ayarlamak nasıl olur?

arkadaşlar monitörüm monitörüm 1080p ama çözünürlüğü 2 veya 4k yapmak istiyorum "ekran kartım rx 6700 xt (FSR) özelliğini kullanmak istiyorum" ama çözünürlük ayarlarına girdiğim zaman 1080p üstü gözükmüyor nasıl açabilirim bir bilgisi olan varmi?
  7. L

gta 5 sıcaklık değerleri

arkadaşlar gta 5 bu sıcaklık değerleri hiç normal gelmiyor? neden olabilir ekran kartı: asus rx 6700 xt dual işlemci: ryzen 5 5600 1674918957 fps:165 gpu: 56 derece cpu: 80,83 arası
Geri