Arama sonuçları: *

1. Doğan_25

Lossless scaling ban yedirir mi?

Escape from tarkov almayı düşünüyorum. Bir ara almıştım, 30 FPS alıyordum ortalama. Lossless scaling almayı düşündüm ama tarkov online olduğu için şüphem de var ban yerim diye. Sizce düşüncem saçma mı? Ban yer miyim?
  2. Doğan_25

Oyunda ani fps kaybı

Selam arkadaşlar Ryzen5 5600 işlemci aldım. Performansının artcağını düşündüm. Cs2'de fps olarak az buz artsada. Ani Mhz düşüşleri oluyor. Anlam veremedim. 80 dereceye kadar çıkıyor maks. benchde. Sizce ne yapmalıyım bir çözüm yolu varmıdır. Sorularını sorun ben size bilgi veriyim İşlemci...
  3. Doğan_25

Bu sisteme overclock yapılır mı?

Ekran kartı ve işlemciyi ikinci el almıştım. Ekran kartı : sapphire nitro+ rx 580 8gb İşlemci : ryzen 5 1600 12nm anakart : a320m-a pro Ram : 16 gb Oyunlarda fpsim ortalamanın altında overclock yapsam mı? (eğer isterseniz olan oyunlardan fps değerimi filan atarım) Birde ekran kartına hiç bakım...
  4. Doğan_25

Çözüldü✓ AMD sisteme intel işlemci takılır mı?

elimde intel pentium işlemci var .AMd sistem kurdum bir süreliğine taksam olur mu?
  5. Doğan_25

Çözüldü✓ elimdeki işlemciyi ekran kartı ile test etme

elimde intel pentium işlemci var. bununla sapphire rx580 nitro 8gb çalıştırırsam oyun oynamıcam 2 gün idare etcek sadece bilgisayara bişey olurmu
  6. Doğan_25

6+8 pin Ekran kartı güç kablosu sorunu

Sapphire RX 580 Nitro+ 8gb ekran kartım var 6+8 pin bulunuyor. Tek 8 taksam yetermi ya da çoğaltıcı olarak ne önerirsiniz.güç kaynağında tek 8 var.
  7. Doğan_25

Ekran kartı güç kablosu sorunu

Sapphire rx 580 nitro+ 8gb ekran kartı aldım. pc topluyorum.bunda 6+8 pin girişi bulunuyor.güç kaynağı bulamıyorum.çoğu güç kaynağı 6+2 tek güç girişi var.çoğaltıcı kimse önermiyor yanıyor diye.Yardım edermisiniz. 1675274104 Bi yardım edin arkadaşlar
  8. Doğan_25

Çözüldü✓ Sapphire rx 580,r 5 1600sf 12nm darboğaz yaparmı

2. El bilgisayar topluyorum Ekran kartı : sapphire rx 580 nitro+ 8gb İşlemci : ryzen 5 1600AF 12nm Darboğaz yapar mı ?
  9. Doğan_25

Çözüldü✓ Ryzen Sistem Parça uyumluluğu

İşlemci : Ryzen 5 1600af 12nm Anakart : MSI A320M-A PRO Ekran kartı : sapphire rx 580 4gb 256 bit Bu parçalar birbiriyle uyumlu mu ? 2. El topladım uyumluysa satın almayı düşünüyorum
Geri