Arama sonuçları: *

1. H

Bilgisayar durduk yere kasıyor

Dostlar 5060 ekran kartı aldım i5 12400f işlemcim var 16 gb ram var ekran kartını aldıktan sonra bilgisayara sıfırdan temiz kurulum windows 11 format attım ama bilgisayar youtube üzerinden falan gezinirken kasıyor böyle anlık sonra düzelir gibi oluyor sebebi nedir? ekran kartı sıfır bu arada...
  2. H

Windows 11den 10a düşüreceğim rtx 4070

Dostlar sizce mantıklı bir karar mı rtx 4070 i5 12400f 16 gb ram var windows 11den 10a geçeceğim windows 10 daha performanslı diyorlar doğrumu acaba?
  3. H

Amazon prime tr sitesinden alınan bir ürün nereden geliyor?

Dostlar başlıkta gördüğünüz gibi amazondan böyle bir koltuk almayı düşünüyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B09QCZB2YC?tag=akakceprime-21&th=1 bu koltuk tam olarak nereden geliyor? istanbuldan gelir diye düşünüyorum ama emin olmak için konu açmak istedim
  4. H

Dostlar 1080p videolar kasıyor

Dostlar 2 gün önce böyle bir sorun yoktu 1080p izlediğim videolar kasıyor sebebi nedir SİSTEM Rx 6500 xt İntel i3 12100f 16 GB ram Windows 11
  5. H

DDU nereden indirilir

DDU nereden indirebilirim AMD kullanıyorum
  6. H

Arkadaşlar acil bir şekilde yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar bilgisayarım daha yeni 6 ay oluyor alalı sistemim bu bilgisayar bir anda yavaşladı googleye falan girerken kasıyor bunu bile zar zor yazdım uzun süredir bilgisayarımın temizliğini yapamıyorum durumum yok işlemcimin fanı çok fazla ses çıkarmaya başladı bir anda ve bu ses geçmiyor...
Geri