Merhaba bugün XFX RX580 8GB aldım driver yükledim yeniden başlattığımda siyah ekranda kaldığını gördüm daha sonra temizledim temizlerken kartın üstünde güç giriş yerinin solunda switch olduğunu gördüm o switchı sola aldım ve açıldı ama açılırken ekranda dikey çizgiler belirdi lütfen yardım edin...
Yaklaşık 3 ay önce aldığım Havit marka kulaklığın mikrofonu dün bozuldu sadece cızırtı sesi geliyor. Bunu garantiye göndermek istiyorum nereden nasıl yapacağım bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
Merhaba Call of Duty WW2 oynarken oyunum anlamsız drop yiyor sorun aşağıdaki videoda mevcut.
https://imgyukle.com/i/y0uVgG
Sistem Özelliklerim;
Ryzen 5 3500x
RX 5500XT
16GB 3200MHZ
Samsung 980 Pro
Merhaba ana ekranım ViewSonic 144HZ 1MS. Bugün ikinci ekran olarak eski kare 75hz monitör vardı onu taktım ama 60nz de çalışıyor basıyorum seçenek yok sadece 60hz var sorun neden kaynaklanıyor?
2 Gün önce cs oynayıp bilgisayarı kapatmıştım 3 4 saat sonra tekrar açtım bilgisayar açıldı fanlar dönüyor görüntü yok klavye ışığı yanmıyor. Yaptığım tüm testler sonucunda 2 seçeneğim kalıyor anakart işlemci sizce hangisi olabilir? Ekran kartını değiştirdim aynı durum ramleri değiştirdim durum...
Pc kapattım birkaç saat sonra açtığımda fanlar dönüyor ama ekran yok klavye fare ışığı da yanmıyor. Ekran kartını söküp anakarta hdmi taktığımda klavye ışıkları yanıyor ama yine ekran yok
Elimde Soundcore Motion+ Bluethoot bir hoporlör var bunu jak ile bilgisayara bağlıyorum ses geliyor 3 saniye sonra gidiyor telefona bağladığımda da aynı sorun var ne yapmalıyım...
Merhaba ben kasamı her hafta işlemci ve soğutma bloğu hariç tamamını söküp temizliyorum tozdan vs bunun kasaya veya donanıma herhangi bir zararı var mı acaba ?
Beyler bilgisayarı update ettim biraz çoğu oyunda kasmaz diye düşündüm fakat ets 2 oyununu açınca biraz üzdü sebebini bilen var mı ?
Anakart; Asus Prime B365M-K
İşlemci: İ5 9400F
Ram: Carsair 8GB 3200MHZ 2666 da çalışıyor
Ekran Kartı: XFX Radeon HD6850 1GB 256 BİT GDRR5
ETS2 DE Orta ayarlarda...