Arama sonuçları: *

1. tunahanselcuk61

GTA V DÜŞÜK FPS SORUNU

Merhaba GTA da ekran kartına göre düşük fps sorunu yaşıyorum yardım edebilecek var mı? Görseller ekte...
  2. tunahanselcuk61

Ekran kartı arızası (siyah ekran)

Merhaba bugün XFX RX580 8GB aldım driver yükledim yeniden başlattığımda siyah ekranda kaldığını gördüm daha sonra temizledim temizlerken kartın üstünde güç giriş yerinin solunda switch olduğunu gördüm o switchı sola aldım ve açıldı ama açılırken ekranda dikey çizgiler belirdi lütfen yardım edin...
  3. tunahanselcuk61

Kulaklık garanti sorunu

Yaklaşık 3 ay önce aldığım Havit marka kulaklığın mikrofonu dün bozuldu sadece cızırtı sesi geliyor. Bunu garantiye göndermek istiyorum nereden nasıl yapacağım bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
  4. tunahanselcuk61

Bu işlemi tamamlamak için yeterli bellek kaynağı yok.

Başlıktada görüldüğü üzere hata bu. Telefona global rom atarken bu hata meydana geliyor ne yapmam gerekiyor. Kullandığım uygulama MiFlash.
  5. tunahanselcuk61

Call of Duty WW2 Anlamsız Drop

Merhaba Call of Duty WW2 oynarken oyunum anlamsız drop yiyor sorun aşağıdaki videoda mevcut. https://imgyukle.com/i/y0uVgG Sistem Özelliklerim; Ryzen 5 3500x RX 5500XT 16GB 3200MHZ Samsung 980 Pro
  6. tunahanselcuk61

Çözüldü✓ İkinci ekran neden 60hz

Merhaba ana ekranım ViewSonic 144HZ 1MS. Bugün ikinci ekran olarak eski kare 75hz monitör vardı onu taktım ama 60nz de çalışıyor basıyorum seçenek yok sadece 60hz var sorun neden kaynaklanıyor?
  7. tunahanselcuk61

Bilgisayarı kapattım tekrar açılmadı

2 Gün önce cs oynayıp bilgisayarı kapatmıştım 3 4 saat sonra tekrar açtım bilgisayar açıldı fanlar dönüyor görüntü yok klavye ışığı yanmıyor. Yaptığım tüm testler sonucunda 2 seçeneğim kalıyor anakart işlemci sizce hangisi olabilir? Ekran kartını değiştirdim aynı durum ramleri değiştirdim durum...
  8. tunahanselcuk61

Pc çalışıyor görüntü yok

Pc kapattım birkaç saat sonra açtığımda fanlar dönüyor ama ekran yok klavye fare ışığı da yanmıyor. Ekran kartını söküp anakarta hdmi taktığımda klavye ışıkları yanıyor ama yine ekran yok
  9. tunahanselcuk61

Ranch Simulator kasıyor

Ranch sim orta high ayarlarda 25 30 fps veriyor ?? Ryzen 5 3500x XFX Radeon RX 5500XT 4GB 2X8 3600 RAM
  10. tunahanselcuk61

Vdg ve led rgb sw nereye bağlanır

Bunları nereye takıcam üstten kontrol için 1699889893 @MuratTheFounderOfGariban
  11. tunahanselcuk61

Bluethoot hoporlör pc bağlama

Elimde Soundcore Motion+ Bluethoot bir hoporlör var bunu jak ile bilgisayara bağlıyorum ses geliyor 3 saniye sonra gidiyor telefona bağladığımda da aynı sorun var ne yapmalıyım...
  12. tunahanselcuk61

OCCT Değerlerim Normal Mi ?

Bilgisayar sürekli kendini resetlediği için stress test yapmak istedim OCCT değerleri nasıl acaba ?
  13. tunahanselcuk61

FPS değerleri düşük mü ?

Bu donanıma göre fps değerleri sizce düşük mü ? Prime B450M A II Ryzen 3 3100 3.90 GHZ Gskill 8GB CL18 3600MHZ Sapphire RX570 MİNİ ITX 4GB 256BİT 1750mhz ----------------------------------------------------------- ETS 2 ULTRA %400 ÖLÇEK 60 70 FPS Valorant düşük 230 250/yüksek 210 240 Gta 5...
  14. tunahanselcuk61

Çözüldü✓ Kasa ne kadar zamanda temizlenir ?

Merhaba ben kasamı her hafta işlemci ve soğutma bloğu hariç tamamını söküp temizliyorum tozdan vs bunun kasaya veya donanıma herhangi bir zararı var mı acaba ?
  15. tunahanselcuk61

BU SİSTEM İLE KAÇ FPS ALIRIM

Merhaba bu sistem ile oyunlarda kaç fps alırım? Valorant, Battlefield 1, Gta V, CSGO, FİFA 22 vb Ryzen 3 3100 Gigabyte B450M S2H V2 Gskill RipjavsV 3600mhz cl18 Sapphire Rx 570 4GB İTX tek fan SanDisk Ultra 480GB SSD
  16. tunahanselcuk61

Çözüldü✓ Donanim İyi̇ Olmasina Rağmen Kasma

Beyler bilgisayarı update ettim biraz çoğu oyunda kasmaz diye düşündüm fakat ets 2 oyununu açınca biraz üzdü sebebini bilen var mı ? Anakart; Asus Prime B365M-K İşlemci: İ5 9400F Ram: Carsair 8GB 3200MHZ 2666 da çalışıyor Ekran Kartı: XFX Radeon HD6850 1GB 256 BİT GDRR5 ETS2 DE Orta ayarlarda...
Top Bottom