Arama sonuçları: *

1. muhammet.37

Beyler seri yardim pc ye virus girdi silemiyorum

Arkadaşlar bugün yanlış bir dosya indirip actim ve pc ye virüs girdi microsoft hesabımı çaldılar ilk ama geri aldım şimdi ise kaspersky ile tarama yaptigimda sistemde trojan olduğunu gördüm ve silemiyorum nasıl yaparız acil yardim lazım
  2. muhammet.37

Program yuklerken ekran gidiyor

Arkadaşlar 6650xt Kartım var oyun yüklemek istiyorum ama yüklerken yarısına gelmeden ekran gidiyor pc calisiyor fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor yüklü olan oyunları açıyor 4-5 saat kesintisiz oynayabiliyorum ama oyun yukleyemeiyorum oyunları korsan indirdim yani steamden alacak param yok çözümü...
  3. muhammet.37

Tlou part 2 acilmiyor hata veriyor

Tlou part 2 indirdim carck ama acilmiyor ekran karti driver hatasi veriyor ekran karti 6650xt açması lazım ama siyah ekranda kalıyor sonra kendini kapatıyor nasıl düzelir bu
  4. muhammet.37

Fan coklayici aldim ama bir sorun var

Arkadaşlar bunu ben temu dan aldım ama pc takinca sadece kırmızı yere takinca görüyor ama hiz ayarlanmiyor son hızında dönüyor diğer portlar ise fan calisiyor max hızda ama pc bios dan görmüyor ve ayarlanmiyir bunun bir çaresi var mıdır
  5. muhammet.37

Oyun oynarken ekran gidiyor

Herkese selam rx580 kart var elimde oyun oynarken ekran gidiyor sinyal yok hatasi veriyor ama kasa calisiyor furmark testi yaptigimda 30 dk boyunca max 73 dereceyi gördü sadecee oyunlarda ekran gidiyor ve bütün oyunlarda bu böyle max 5 dk calisiyor bunu nasıl düzeltirim
  6. muhammet.37

Pc oyun oynarken ekran gidiyor

Herkese iyi akşamlar bu sorun 1 haftadan beri var bende rx580 nitro+ kart var üzerindeki ledleri değiştirmek için trixx yazılımını indirdim sonra oyun oynarken internette gezinirken birden ekran gidiyor sinyal yok diyor kapat aç yapıyorum kendini 600 p alıyor ve değiştirmeye izin vermiyor sonra...
  7. muhammet.37

PC Kapanmama ve Ekran Kartı Sorunu

Herkese iyi akşamlar pc de birkaç gündür bir sorun var neden olduğunu anlamadım ekran karti driver siliyor ben tekrar kuruyorum sonra biraz oynadıktan sonra pc kapatıyorum ama kapatılıyor da kaliyor pc kapanmıyor kapansa acilmiyor neden ölür sizce bu kafayı yiyecem artık
  8. muhammet.37

USB WİFİ ÖNERİNİZ VAR MI?

Arkadaslar usb wifi alacam ama sizinde bir öneriniz var mıdır max butce 600
  9. muhammet.37

HDD den kaynaklı fps düşermi

Arkadaşlar rx 580 ve r5 2600 var sistem ve ssd olmadığından oyunlar hdd ye kurulu ve normalde forza 5 te 60 70 fps alırken birden 40 50 fps ye düşüyor aynı zamanda da cs 2 oynarken de 150 fps gösteriyor ancak gözle görülür bir şekilde donama oluyor sizce hdd den mi kaynaklı
  10. muhammet.37

Sahibinden uzerinden aldığım urunu iade ettim ama

Herkese slm 2 hafta önce sahibinden üzerinden usb wifi aldım 1 günde elime ulaştı ama kalitesini ve çekim gücünü beğenmedim bu yüzden iade ettim ama kargo iki haftadan beri Ankara da geziyor bu ne zaman satıcıya gider acaba
  11. muhammet.37

Aldigim usb wifi youtube acmiyor

Arkadaşlar 2.elden asus usb wifi n14 aldım ürün bugün elime geçti ve test ettim speedtest ve youtube acilmiyor nedenini bilmiyorum ayrin ca 80mbit in 20 falan alıyorum uplaod hiç yok 0 neden böyle nasil düzelir acil yardıma ihtiyacım var
  12. muhammet.37

Asus usb n14 calismiyor

Arkadaşlar sahibinden 2.el 300 tl ye asus n14 wifi karti aldım kart 300 mbit e kadar destekliyor ama ben de 18 de takılı kaldı intertim 100 mgbit e yakın birde speedtest ve youtube acilmiyor neden olabilir iade edebilirim ama satici ve benim mağdur almamı istemiyorum sizce sorun nedir kullanan...
  13. muhammet.37

Lossless Scaling bende calismiyor yardim

Arkadaşlar ben bu lossless Scaling uygulamasini pc yokken almıştım şimdi yeni bir pc aldım ryzen 5 2600 rx 580 var uygulayi actigimda normalde ultrada 60 fps aldığım oyun programı açınca 20 fps lerede düşüyor bunu nasıl ayarlarım (pencereli mod )
  14. muhammet.37

Pc kapanip kapanip açılıyor ve her sabah boyle

Herkese selam arkadaşlar iyi forumlar pc iki sabahtan beri ekrana görüntü vermiyor ilk power tuşuna bastığımda çalışıyor görüntü yok 10 sn sonra 3 4 kere açılıp kapanıyor ama yine görüntü yok ancak bios pili ve ram leri sok tak yapınca görüntü veriyor psu 550 watt 80 plus silver serftlika li...
Geri