Arama sonuçları: *

1. instafatooo

Monster usb 403 hatası nasıl düzeltilir

Merhaba yeni 5 gün önce aldığım laptopa Kingstoon flash bellek taktım şimdi hiç bir şey takılı değilken bile takıp çıkarma sesi geliyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
  2. instafatooo

Acer Aspire 3 a315-58G şarj sorunu

Acer Aspire 3 a315-58G şarj sorunu Daha tam 1 senelik laptop sanırım adaptör arızası var çünkü daha önce şarj ederken adaptör bazen şarj edebiliyordu bazen şarj edemiyordu ama şöyle bir sorun var daha önce laptobu açtım m.2 ve ram takviyesi yaptım garanti dışı kalır mı yoksa değiştirirler mi...
  3. instafatooo

XIGMATEK TYR SD962/B INTEL/AMD CPU Fan

XIGMATEK TYR SD962/B INTEL/AMD CPU Fan AM4 CPU için uygun mu tavsiye eder misiniz şu anda stok soğutucu var AMD RYZEN 5 5500 için Şu anda hepsiburada'da 299 TL tavsiye eder misiniz alayım mı? teşekür ederim şimdiden cevaplar için
  4. instafatooo

Çözüldü✓ fredoos laptop format sorunu

Merhaba 1 gün önce Acer Aspire 3 a315-58G laptop aldım format atmak istiyorum fakat biosta görünen nvme ssd format sayfasında gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
  5. instafatooo

DELL Latitude 5480 i5 harici harddisk okumuyor

DELL Latitude 5480 i5 harici harddisk okumuyor 3 adet usb var flash bellekleri okuyor fakat taşınabilir usb 3.0 harici harddisleri okumuyor harddisk'te sorun yok usb'ler çalışıyor flash bellekler 3.0-3.2 kingstoon okuyor yardımcı olursanız sevinirim
  6. instafatooo

Xiaomi MI A2 LİTE mobil veri sorunu

Xiaomi MI A2 LİTE cihazım var mobil verideyken instagram'a bağlanmıyor wifi'de bağlanıyor telefoncuya götürdüm sorunu bulamadı hattım türk telekom bayi de bir sorun bulamadı sadece sorun mobil verideyken instagrama bağlanmıyor diğer tüm uygulamalar mobil veride bağlanıyor
  7. instafatooo

HP-15-AF114NT

HP-15-AF114NT bu model laptop'a windows 10 home yükledim gerekli driverları yükledim fakat klavye'de bazı tuşlar ( I-G-H-N-B) çalışmıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı? Teşekkür Ederim
Geri