Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Win10 ISO Nereden Bulabilirim?

Arkadaşlar güvenilri win10 iso nereden indirebilirim microsoftun sitesinde erişim engeli var girmiyor. Microsoftun sitesinde yüklemeye kalkınca böyle bir uyarı veriyor
  2. Rhavenix

Windows 11 kurduktan sonra kulaklık çalışmıyor yardım

sorun başlıkta ki gibi windows 11 kurdum ve sonrasına kulaklığın mikrofonu çalışmıyor ses geliyor ama gitmiyor sebebi nedir sizce
  3. Rhavenix

Format atmak istemiyorum lütfen yardım

Arkadaşlar bilgisayara yüklediğim programlar açılmıyor. Video editi yapıcaz arkadaşla adobe premium pro (crakli) yükledim açılmadı belki craklidir diye açmaz dedim. Ücretsiz program olan davinci resolve programını yükledim o da açılmıyor. Mouse imleci yükleniyor da kalıyor açılmıyor PC...
  4. Rhavenix

Kulaklık takınca ses gelmiyor cızırtı var.

arkadaşlar sorun başlıkta ki gibi normalde hiç bir problem yoktu ama işlemciyi söküp taktıktan sonra böyle bir problem olmaya başladı hem anakarta hem de kasaya jak takınca bile sadece cızırtı var ubs ses kartı takınca kulaklık çalışıyor da diğer türlü çalışmıyor ayrıca drivler güncellemesi...
  5. Rhavenix

Mavi Ekran Bios güncelledikten sonra mavi ekran vermeye başladı

Sebebi başlıkta ki gibi yeni bir anakart aldım bios güncelledim yeni bi ekran kartı da taktım sorunsuz çalıştı sonra bios güncelledim yine sorunsuz bir şekilde açıldı ekran kartı driver kurdum PC yeniden başlatman gerekli diye uyarı verdi başlattım ve sürekli mavi ekran veriyor 1682779266 Bir...
  6. Rhavenix

Mavi Ekran Kernel_Security_check_Failure Mavi Ekran Lütfen Yardım Edin

Merhaba arkadaşlar, yeni bir anakart aldım ve öncesinde ek bir ram ekledim 8 di 16 yaptım ayrıca ssd yoktu ssdi taktım bu işlemleri yapalı 2 gün oldu daha yeni oyunlar oynama fırsatı buldum ve oyun oynarken aniden ya oyunları kapatıyor ya da mavi ekran verip bu hata kodunu yazıyor lütfen yardım...
  7. Rhavenix

Çözüldü✓ CPU-z Konusunda Yardım

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarımda 2x8 16GB ram takılı ve CPU-Z üzerinde bu ramlerin CL ve kaç MHz çalıştığını görmek için yükledim ve sonuçlar konusunda şöyle bir ekran ile karşı karşıya kaldım açıkcası bilmediğim için mi anlamıyorum yoksa gerçekten değerler normal dışında bir durum mu yardımcı...
  8. Rhavenix

Anakartta Ram Slotu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Anakartımda 2 ram slotu var daha önce 8 GB ram kullanıyordum şimdi ise 16 GB ram kullanmak için 8 GB ek ram aldım ama ram slotuna ne kadar taksam da yerlerini değiştirsem de bilgisayarda 16 GB ram takılı görünüyor ama sadece 8 GB ram kullanılabilir yazıyor daha sonra her iki...
  9. Rhavenix

Parça Değiştim Ama Performans Değişmedi Neden Bilen var mı

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda bilgisayarım da işlemci değiştim ve ayrıca 8 GB ram takviye yaptım daha önce ki işlemcim ryzen 3 1300x di ryzen 5 2600 taktım şimdi önceki ram ise sadece 8 gb 3000 mhz bir ram takılıydı şimdi yanına bir tane de 8 gb 3200 mhz ram takviye ettim daha önce apex...
  10. Rhavenix

Yazıcı Çevrimdışı Hatası

Merhaba Arkadaşlar Eczanede iki bilgisayar var yazıcının bağlı olduğu bilgisayarda sıkıntı yok ama diğer bilgisayarda bir anda yazıcı durumu çevrimdışı oldu ve düzeltilmiyordu yazıcıyı kaldırıp eklemeyi denedim kaldırdım da geri ekleyemedim yazıcıyı ne yapsam ne etsem bilgisayar bulmuyor bu...
  11. Rhavenix

PC FPS drop ve işlemci %100 kullanım

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle sistemi belirteyim SİSTEM: A320M PRO-E ANAKART GTX 1050 ti aero Ryzen 3 1300X XPG 3000 MHz 8 GB ram Arkadaşlar böyle bir sistem de daha önce açtığım konu overclock ile ilgiliydi anakartım desteklemediği için yapamadığımı öğrendim. Benim bu sistem özellikleri ile...
Top Bottom