Arama sonuçları: *

1. kiyaz

Bios Pili Çıkmıyor Acil Yardım

Ekteki görseldeki gibi çentiklerin arasında plastik bir malzeme var bu yüzden çentiği hareket ettiremiyorum ne yapmalıyım
  2. kiyaz

Vcruntıme140.dll hatası

Bilgisayar format attıktan sonra klavye ve mouse driverini kurmak için uygulamaları yüklediğimde bu hatayı alıyorum.Çözümünü bilen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
  3. kiyaz

Hyperx Ürünü Garantiye nasıl yollarım

Elimde cloud 3 wireless var ürünün ya sürücülerinde ya da sinyal algılamasında bir sorun var cızırtı yapıyor dip ses gibi değil bildiğiniz cızırtı.Firmaya hiçbir yerden ulaşamıyorum İnstagramdan yazdım 2 gündür cevap yok maile cevap yok sitelerinden yardım istiyorum bot müşteri temsilcisine...
  4. kiyaz

Kule tipi anakart ve kasama uyumlu mu

https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Ekteki kule tipi, James Donkey s800 ,a520m-k anakarta olur mu.Ramlerden dolayı problem yaşar mıyım
  5. kiyaz

Macbook Devir Sayısı

Dostlar kütüphanede ders çalışmak için MacBook aldım. Çevremdeki çoğu kişi şarjda kullanmamı önerdi, bende şarjda kullanıyorum. Soracağım soruya gelirsek Mac'i her şarja takıp söktüğümde devir sayısı artacak mı?
  6. kiyaz

2.El PC Alırken Hangi Testleri Yapmalıyım.

Oyun testleri hariç hangi testleri yapmalıyım,genel olarak tüm bileşenlerin testini yapan uygulama var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim hiç bir bilgim yok.
Geri