Arama sonuçları: *

1. E

ÇOK ACİL BİLGİSAYAR M2 SSD Yİ GÖRMÜYOR

Merhabalar 5 gün önce vatan bilgisayardan hazır sistem sipariş verdim windowsu kurdum ilk günler bilgisayarı açtığımda biosa giriyordu kapatıp açtığımda düzeliyordu oyunlara filan girebiliyordum ama bugün bilgisayarı açtığımda biostan çıkamıyorum ne yaparsam yapayım bilgisayara giremiyorum...
  2. E

Msi forge m100a kasa fan hızı düşürme

Merhabalar hazır sistem siparişjm geldi fakat kasa fanları çok sesli çalışıyor fan hızını düşürmenin bir yolu var mı bu kasada direkt olmuyormuş herhalde herhangi bir çoklayıcıyla filan çözebilirmiyim
  3. E

Vatan Bilgisayar İptal Ettiğim Siparişi Kargoya Verdi

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim defalarca müşteri hizmetlerini arayıp siparişimin iptal edilmesini istedim tamam dediler bugün bilgisayar kargoya verildi ben bir bilgisayar daha sipariş vermiştim vatandan tek çekim birde kredi kartı çok fazla gelecek ne yapabilirim dostlar bu durumda
  4. E

Asus prime A520M-K maks m2 ssd hız desteği

Herkese iyi günler sistem topluyorum ve son olarak ssd kaldı fakat anakartın okuma yazma hız desteğini bilmiyorum eğer fazlaysa ssd yükselteceğim kullanan veya bilen biri varsa söyleyebilir mi şimdiden teşekkürler
Top Bottom